Leijuva sänky


Monikohan vielä nukkuu yönsä yhdessä 80-luvun parhaista juppisymboleista – nimittäin vesisängyssä? Ainakaan sängyn maine statussymbolina ei taida oikein enää pitää vettä.

Hollantilainen arkkitehti nimeltään Janjaap Ruijssenaars on kuitenkin laittanut hihat heilumaan ja suunnitellut sängyn, jollaisella pääsee varmasti jälleen kerran leuhkimaan vähemmän vauraille naapureilleen – nimittäin magneettikentän varassa leijuvan sängyn.

Levitoiva sänky on tulossa markkinoille lähiaikoina. Ennen kuin alat tehdä ennakkovarauksia, kannattaa kuitenkin tarkistaa, löytyykö lompakon pohjalta sängyn hinnaksi ilmoitettua 1,2 miljoonaa Euroa.

Lähde: www.ohgizmo.com

Comments

  1. Raipe says

    (click to show comment)

  2. Opt says

    (click to show comment)

  3. jaa says

    (click to show comment)

Trackbacks

  1. […] Sängyn saatavuudesta ei ole tietoa, mutta hinta on luultavasti kova. Ideana tämä on ihan hauska, mutta tuskin kukaan tällaista haluaa ja jos haluaa, niin voihan patjan ja sängyn pohjalevyn itsekin sahata sopivan muotoiseksi ja kokoiseksi, eikä joudu samalla pulittamaan itseään kipeäksi. Tämä menee vähän samaan luokkaan kuin hilavitkuttimen aiempi artikkeli http://www.hilavitkutin.com/2006/07/04/leijuva-s%EF%BF%BDnky/ […]

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *