Leijuva sänky


Monikohan vielä nukkuu yönsä yhdessä 80-luvun parhaista juppisymboleista – nimittäin vesisängyssä? Ainakaan sängyn maine statussymbolina ei taida oikein enää pitää vettä.

Hollantilainen arkkitehti nimeltään Janjaap Ruijssenaars on kuitenkin laittanut hihat heilumaan ja suunnitellut sängyn, jollaisella pääsee varmasti jälleen kerran leuhkimaan vähemmän vauraille naapureilleen – nimittäin magneettikentän varassa leijuvan sängyn.

Levitoiva sänky on tulossa markkinoille lähiaikoina. Ennen kuin alat tehdä ennakkovarauksia, kannattaa kuitenkin tarkistaa, löytyykö lompakon pohjalta sängyn hinnaksi ilmoitettua 1,2 miljoonaa Euroa.

Lähde: www.ohgizmo.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 4.40/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1Rikman..
  says:

  No, joo-o.. siihen kun tulee joku värö mangneettiin nii varmaan ampuu sängyn ainaki kilsan äähän :D :D

 2. Vote -1 Vote +1Rikman..
  says:

  särö tarkoitan

 3. Vote -1 Vote +1Madness
  says:

  Hitto, ku se maksaa noin paljo.Tommone olis ollu aika hieno omas huonees.

 4. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  aijka nam nam

 5. Vote -1 Vote +1Raipe
  says:

  Kaikista vähänkin magneettikenttiin liittyvistä aparaateista tulee mieleen luottokortit. Eli ei varmaan kannata hypätä raskaan työpäivän jälkeen tuon sängyn päälle lompsa taskussa :)

 6. Vote -1 Vote +1Opt
  says:

  Raipe: Eivätpä mene magneettinauhalliset kortit miksikään. Itse en nimittäin ainakaan ole saanut kortteja särjettyä, vaikka olen sivellyt niitä voimakkaalla magneetilla…

 7. Vote -1 Vote +1
  says:

  ei kortin magneettinauha saman tien hajoa, mutta pidä magneettia nauhan päällä esim 15-30min, avot :D

 8. magneetit eivät hajota luottokortteja, tämä on todistetty yhdessä mythbustersin jaksossakin. luottokortti tai mikä tahansa hajoaa itse kulumisestaan tai se on vääntynyt rikki ja ehkä sen lisäksi altistunut nesteille(hielle) sun muille kemikaaleille kulumis kohdasta. itse pidän bussikorttia ja kännykkää samassa taskussa, mutta en tiedä liittyykö se tähän mitenkään, kummatkin toimivat yhä.

Trackbacks

 1. [...] Sängyn saatavuudesta ei ole tietoa, mutta hinta on luultavasti kova. Ideana tämä on ihan hauska, mutta tuskin kukaan tällaista haluaa ja jos haluaa, niin voihan patjan ja sängyn pohjalevyn itsekin sahata sopivan muotoiseksi ja kokoiseksi, eikä joudu samalla pulittamaan itseään kipeäksi. Tämä menee vähän samaan luokkaan kuin hilavitkuttimen aiempi artikkeli http://www.hilavitkutin.com/2006/07/04/leijuva-s%EF%BF%BDnky/ [...]

Speak Your Mind

*