Shoppaile supermarketissa vuoristoradan kyydissä

Eräs supermarketti Cheng-Yeng nimisessä kaupungissa Kiinassa on keksinyt uuden innovatiivisen tavan palvella shoppailijoita. Markettiin on rakennettu koko rakennuksen läpi sokkeloiva vuoristorata, jonka kyydissä matkustavat shoppailijat voivat poimia ostokset kyytiinsä vaunun kulkiessa mukavasti kiskoilla käytävien halki.

Aina negatiivinen puoli keksinnössä on lienee, että jos jotakin unohtuu poimia matkan varrella kyytiin, niin joutuu kiertämään kaupan vuoristoradalla uudelleen – tai voihan tuo tietysti olla myös positiivinen asia, jos pitää vuoristoradoista.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 arviota, keskiarvo: 3.25/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1Naapero
  says:

  Mites ois törmäilyautot ens hulluille päiville?

 2. Vote -1 Vote +1ite
  says:

  Varmaanki osa liikeideaa perustuu heräteostosten tekoon…

 3. ois siistiä

Speak Your Mind

*