Hilavitkutin.com sivuilla tapahtuu!

Laitetaanpas tähän väliin hieman kuulumisia Hilavitkutin.com sivuihin ja näiden kehittämiseen liittyen.

Ihan ensiksi pyytäisin teiltä kaikilta hyvin pientä palvelusta. Jos viitsitte käydä täyttämässä osoitteessa http://www.hilavitkutin.com/kysely/ hyvin lyhyen, kaksikenttäisen kyselylomakkeen, jolla kartoitamme sivujen kävijärakennetta, niin tästä olisi meille suuri hyöty!

Linkki kyselyyn löytyy myös sivujen oikeasta ylälaidasta, jos haluat käydä vastaamassa kyselyyn vaikkapa myöhemmin. Kiitos tästä kuitenkin jo etukäteen!

Hilavitkutin.com / Pulju.net kilpailu!

Toisen asiana on Hilavitkutin.com sivujen, sekä Pulju.net verkkokaupan ensi viikon maanantaina yhdessä käynnistämä kilpailu. Palkinnot ovat kisassa huimia, nimittäin eri arvoisia lahjakortteja Pulju.net verkkokauppaan. Lisää tietoa kilpailusta ja osallistumisohjeet kuitenkin sivuilla maanantaina. Muistakaahan siis tulla katsomaan ja osallistumaan!

Muuta

Sivuille on luvassa myös muuta jännää ja uutta lähiviikkoina. Viestittelen tänne kuitenkin taas, kun uusia asioita saadaan sivuille toteutettua.

Ehdotuksia, kritiikkiä, palautetta jne. saa aina myös laittaa vaikkapa tämän artikkelin kommentteihin, tai sitten esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen info(at)hilavitkutin.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 arviota, keskiarvo: 4.25/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Diipadaa
  says:

  Teidän webbisivu tarjoaa UTF8:a merkistönä, mutta esim kommenteissa on Latin1:ä, eli ääkköset näkyy kysymysmerkkeinä. (Etenkin käyttäjän syöttämät) Merkistöt kannattaa tsekata ja tarvittaessa muuttaa UTF:ksi, sillä nyt sekaisin on molempia ja valitsi kumman tahansa merkistökoodauksen selaimesta, aina osa ääkkösistä pissii. Serveri/Sivu kertoo että on utf8, mutta sisältö ei aina sitä olekaan. Php:lla tuon saa korjattua yhdellä funktiolla…

 2. Ok. kiitos vinkistä. tarkennatko vielä, siis onko ongelma esimerkiksi tämän sivun kommenteissa?

  Joidenkin vanhojen kommenttien ongelma on tiedossa, sikäli kun koodaus meni sekaisin siirrettäessä sisältöä aiemmin alustana toimineesta Bloggerista. En ole noita vanhoja jaksanut käydä erikseen läpi ja korjata.

  Mutta jos ongelma on vielä esim. tämän sivun kommenteissa, niin selvitetään toki, kuinka hommasaadaan kuntoon!

 3. Vote -1 Vote +1mbl
  says:

  Kyllä noi ääkköset meikäläisellä toimii :o

 4. Vote -1 Vote +1tilastoija
  says:

  Olisiko mahdollista tämän kyselyn päätyttyä että julkaisisitte kävijöidenne ikä/sukupuoli rakennekaavion?

 5. Jep, laitetaan sivuille infoa kävijöiden profiileista, kunhan kysely on päättynyt.

 6. Vote -1 Vote +1JIL
  says:

  Palautetta Hilavitkuttimesta.

  Ennen kuin hypätään risuihin, niin pitää antaa vähän ruusujakin: Saitti on mukava kevennys työpäivään, ja vakituinen tsekkauskohde ainakin pari kertaa viikossa.

  Hilavitkutin-nimiseen härvelikokoelmaan eivät mielestäni tarjoa aivan osuvinta antia jutut tyyliin “Maailman paras 2,5 vuotias breikkaja”, “Nyrkkeily on helppoa, mutta kuinka päästä kehään?”, “Saksalaisista jättiläiskaneista ratkaisu Pohjois-Korean nälänhätään?” tai “Golfaamaan koulutettu papukaija”, vaikka nekin omalla tavallaan hauskoja ovatkin.

  Pupu ja marsu -stripit ovat myös jääneet minulta täysin lukematta.

  Juttuihin voisi mahdollisuuksien mukaan liittää tieto siitä, onko jutun aihe todellakin jotain uutta, vaiko jotain mikä on maannut internetissä jo kuukausi- tai vuositolkulla.

  Esimerkiksi uudehko juttu “Utopias – Maailman kallein ja voimakkain olut?” sisältää tekstin “Samuel Adams niminen panimo on esitellyt Utopias nimisen olutjuomansa”, joka antaa ymmärtää, että kyseessä on uusi läpimurto. Utopiaa on kuitenkin tuotettu ja kaupattu jo vuosikaudet.

Speak Your Mind

*