Mutakello saa energiansa mullasta

Mutakello Mud Clock saa energiansa mullasta

Kun hankit työpöydän koristeeksi tämän “Mud Clock” nimisen mullasta energiansa saavan ajannäyttäjän, niin sinun ei enää ikinä tarvitse huolehtia kellon paristojen vaihtamisesta. Kellopakkaus sisältää lähes kaiken tarvittavan oman multakellon valmistamiseksi. Tarvitset pakkauksen lisäksi ainoastaan enää multaa, sekä valitsemasi viherkasvit mukana toimitettuihin ruukkuihin istutettavaksi.

Sitten vain nauttimaan bioenergialla toimivan kellon tuomasta täsmällisyydestä!

Saman kaltaisia kokeita biosähkön tuottamiseksi kotioloissa voit tehdä myös esimerkiksi sitruunan, kuparikolikon sekä galvanoidun rautanaulan avulla. Ohjeet kyseisen kaltaisen kokeen tekemiseksi löytyvät vaikkapa Wikipediasta (ohje englanniksi)

Lähde: scientificsonline.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 arviota, keskiarvo: 3.67/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1paapi
  says:

  mitä kasvi tekee kellolla, kysyn vaan.

 2. kellottaa tietysti.

 3. Vote -1 Vote +1paapi
  says:

  jos kissa kuolee, haudataan, haudalle kasvaa kasvi… jos siihen kasviin kytkee sähköpiuhat, jotka taas kytkeytyvät kuolleeseen kissaan, antaako kissa itselleen elvytystä?

 4. Vote -1 Vote +1+0h
  says:

  Kuka tarvitsee enää kelloa? En ole 15 vuoteen tarvinnut ja ajattelin hävittää loputkin kämpän nurkista. Niin eläin kuin ihminenkin oppii kohtuulliseen 10-15 min elämän rytmiin. Jos toleranssin myöntää itselleen, niin elämä helpottuu.

  Nimim. Kellossa riittää tunteja ja allakassa päiviä…

 5. Vote -1 Vote +1Janizz
  says:

  Vielä kun tekisivät lampun joka saa energian mullasta, niin se olisi jo edistystä. Kyllä tuollainen kellokin kelpaa säästyypähän edes vähän sähköä ja paristoja.

 6. Tai kuinka moni ylipäänsä käyttää enää rannekelloakaan….Omasta rannekellosta loppui patteri 4v sitten eikä ole vielä tullut hankituksi uutta patteriakaan…

 7. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  I don’t wanna be buried in the pet-cemetary…

 8. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  sais hyvät valot jossai hautausmaassa XD

 9. Vote -1 Vote +1Vikitus
  says:

  Turha noita ydinvoimaloita on enää Suomeen rakentaa, kun voi törkätä piuhat vaan porkkanamaahan…

 10. Vote -1 Vote +1Yurban
  says:

  Luulen kuitenkin että se energia tulee noista multaan tökättävistä metalleista. Joskus yläasteella kun tehtiin perunarakennelmaa nii tulee mieleen

Speak Your Mind

*