Kaupunkilaisen koiravaljakko

modern-mushing.jpg

Tämä on taas vähän vanhempi hilavitkutin, mutta ehdottoman mielenkiintoinen. Mark Schuette sai jo 2000-luvun alussa idean tästä yhden “koiranvoiman” skootterista. Koira on valjastettu potkulaudan kylkeen kiinni ja antaa vauhdin ajajalle. Pieni alkupotkaus ja koiran on helppo pitää vauhti yllä. Näin tämä ihmisen paras ystävä saa tehokasta liikuntaa ja varmasti sekä isännällä että lemmikillä on hauskaa. Taitaa vaan jäädä kuntoilupuoli vähiin tämän kelkan ajajalta.

Myytävänä hintaan $540.

Lähde: http://www.dogpoweredscooter.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 3.78/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Silver Chief
  says:

  Wow. Todella kätevä,ja upea keksintö. :)

 2. Vote -1 Vote +11l1pp0
  says:

  upea UPEA sanotko tota upeaksi kun koira juoksee vaan sen takia koska omistajansa on pelkkä laiska sohva peruna tuo pitäs lisätä eläin rääkkäykseen (lapissa ja muualla olevat koira valjakot on eri asia niissä onkin monta koiraa vetäsmässä kun tuossa taas on VAIN YKSI KOIRA VOI LUOJA MIHIN TÄMÄ MAILMA ON MENOSSA)

 3. Vote -1 Vote +1krr
  says:

  No, moni koira nauttii siitä juoksemisesta, mihin kuitenkaan välttämättä ei ole mahdollisuutta mikäli omistaja ei pysty juoksemaan mukana. Ja toisaalta esim alaskan malamuutin veto-ominaisuuksia testataan vedättämällä koiralla 5 kertaa sen oman painon verran. Tässä toki ei ole kyse juoksuvauhdista. (34kg painavalla koiralla 5x34kg = 170kg). Mutta pyörien päällä oleva 70kg painava ihminen tuskin juurikaan tällaista koiraa rasittaisi.

Speak Your Mind

*