Creative Zen Stone

Creative Zen Rock

Creative on julkistanut selvästikin iPod shuffle musiikkisoittimen kanssa samoista markkinoista kilpailemaan suunnitellun Creative Zen Stone musiikkisoittimen. Yhden gigatavun muistilla varustettu soitin ei Shufflen tapaan sisällä näyttöä, ja on muutenkin designiltään mahdollisimman pelkistetty.

Shuffleen nähden Stone soittimen selvänä etuna on sen ainoastaan 40,- Euron hinta (Apple iPod Shufflen hinta on tätä kirjoitettaessa 89,- Euroa), sekä mahdollisuus kopioida MP3 kappaleet soittimen muistiin suoraan tiedostokansioihin siirtämällä.

Soitinta on saatavilla kuutta eri väriä ja sen USB-kaapelin kautta ladattavassa akussa riittää virtaa aina kymmenen tunnin musiikin kuunteluun kerrallaan. Kauppoihin soitinta odotetaan jo lähipäivinä.

Lähde: www.creative.com

Mainos! Tilaa Creative Zen Stone nyt CDON verkkokaupasta edullisesti!

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 3.65/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1jyyel
  says:

  Toihan on Creative Zen Stone, ei Rock. ;)

 2. Juu, on näköjäns tänään rähmää silmässä. Kiitos huomautuksesta!

 3. Vote -1 Vote +1Kassu
  says:

  On muuten aika halpa… Mutta näytön puute on huonompi juttu.

 4. Kyllä se on kauniin näköinen laitos. :)

 5. Ei tajua miksi näihin ei voi pistää näyttöjä vaikka onkin tuon hintaluokan soittimia. Tuollainen 1g soitinkin oikeen huutaa näyttöä ettei tarvisi aina kaikkia biisejä läpi käydä kun ettii jotain.

 6. Kiva, että sitä saa pinkkinä…

 7. Vote -1 Vote +1mololllo
  says:

  ostan ton!

 8. Vote -1 Vote +1pink-ki-rilla
  says:

  kaiken halunneena toi on jo kuin menoa pers eellä puuhun
  ihan soma

 9. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Näyttöä ei tässä ole (kuten ei ipod shufflessakaan) sen vuoksi että ideana on soittaa kappaleita sekailessa järjestyksessä.
  Pieni koko soveltuu esim lenkille. Kun on lenkillä ei satunnainen toisto vapauttaa käyttäjän kappaleen valkkaamislta ja lisää lenkkeilyn tehokkuutta kun ei ei tule turhia pysähdyksiä sitä kappaleen vaihtoa varten.

 10. juu sain tollasen pari päivää sitte. toimii hyvin ja näytön puutteeseen tottu. suosittelen, ainaki ekaks mp3-soittimeks, niinku ittellä

Trackbacks

 1. [...] reilu kuukausi Creative Zen Stone MP3 soittimen esittelyn jälkeen Creative on esitelly parannellun version kyseisestä soittimesta [...]

Speak Your Mind

*