Webbikamera, joka pystyy kuvaamaan pimeässä

 Webbikamera, joka pystyy kuvaamaan pimeässä

Tämä vempain kuuluu luokkaan esineitä, joille ei ihan heti keksi järkevää käyttöä. Mikäli kuitenkin jostakin syystä tarvitset webbikameraa, jolla kuvaaminen onnistuu täysin pimeässä, löytyy myös tätä tarkoitusta varten nyt oma laite. Night Vision WebCam toimii valoisan aikaan tavallisena webbikamerana. Mikäli kameralla halutaan puolestaan kuvata pilkko-pimeässä, voidaan kamera kytkeä pimeäkuvausmoodiin. Pimeäkuvausta varten kamerassa on kuusi infrapunalamppua, jotka valaisevat kuvattavan kohteen pimeäkuvausta varten.

Pimeäkuvausominaisuuden lisäksi webbikamerassa on 1,3 megapikselin kenno, sisäänrakennettu mikrofoni, sekä liikeseuranta automatisoitua kuvausta varten. Pimeäkuvaukseen kykeneviä webbikameroita on kaupan Brittiläisessä Crazy About Gadgets verkkokaupassa hintaan £24,95 / kappale.

Lähde: www.crazyaboutgadgets.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.67/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Riku
  says:

  ihan kiva tommonen ois :)

 2. Vote -1 Vote +1Jalpuri
  says:

  Ei mitään uutta, saat omasta web-kamerastasi nighvision-tyylisen webkameran avaamalla sen varovasti ja poistamalla linssistä infrapunafiltterin ja sitten vain kasaat sen takaisin.

 3. Aika ovelaa… Kaikkea ne keksii.

 4. Vote -1 Vote +1Sari
  says:

  Tahtoo kanssa tuollaisen.

  Taitaa olla parempi versio kuin tämä n. 4 punnan
  http://www.amazon.co.uk/EW-Link-Vision-Webcam-Pixels-Camera/dp/B000M47KGG

 5. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  näitä tämmösiä ir kameroit ir valoineen löytyy myös cruzbrokerin myymälästä, ainakin kuopiosta, nettimyymälästä en löytänyt

 6. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  noita infrared webkameroit löytyy myös verkkokauppa.comista, aika paljonkin, tuota liikeseurantaa ei taida vaan näistä löytyä.

 7. Vote -1 Vote +1Johannes
  says:

  Tuota pimeäkuvausta ja infrapunatekniikkaa tutkiessani olen tullut umpikujaan. Onko noissa vastaavissa kameroissa joitain erikoisempia ja tehokkaampia ledejä, vai onko niiden aallon pituus jokin erityinen? Elektroniikkakaupasta ostamani kymmenen ir-lediä näkyivät nippanappa edes suoraa niitä kuvatessa. Hämmentävää.

Speak Your Mind

*