Video Sonyn taipuvasta OLED-näytöstä

Muistanette vielä artikkelin, jossa kerrottiin seuraavaa: Sonylta 16,7M värin taipuva OLED-näyttö. Nyt tuosta näytön prototyypistä on video. Lyhyt kertaus: Näytön ominaisuuksiin kuuluu taipuvuus, 16,7 miljoonaa väriä, 2,5 tuuman koko, 120×160 resoluutio, 0,3mm paksuus ja 1,5 gramman paino. Jos joku osaa japania, niin kertokaapa, mitä videossa puhutaan.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 4.35/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Lycce
  says:

  Taisipa tuo samainen video olla jo YLEn uutisis

 2. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Ahaa. No tässä nyt sitten muistutukseksi niille, jotka missasivat. Itse mukaanlukien. Aika uskomaton juttu kuitenkin.

 3. Vote -1 Vote +1reppu
  says:

  pinta materiaalia pitänee vielä kehitellä.. Näytti olevan aika pahasti heijasteleva(ainakin videossa yhdessä kohdassa näytön kuva katosi kokonaan heijastuksen alle) mutta erittäin innolla odotellaan sovelluksia joissa tällaiset näytöt ovat käytössä =)

 4. Vote -1 Vote +1applepie
  says:

  wehee tuolla vaan (mutta esim 42″) vetää ympyrän sohvan ympärille ja pelaa jotain fps pelii :D

 5. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Onko kellään mitään ideaa, missä tällaista voisi käyttää. Vai arveletteko, että tämän ympärille syntyy uuttaa teknologiaa?

 6. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  “Onko kellään mitään ideaa, missä tällaista voisi käyttää. Vai arveletteko, että tämän ympärille syntyy uuttaa teknologiaa?”

  Olihan täälläkin yksi idea, joka omasta mielestäni oli aika hyvä.
  Nimittäin tämä – http://www.hilavitkutin.com/2007/05/18/suunnitteilla-lappari-taittuvalla-naytolla/

 7. Vote -1 Vote +1Julle
  says:

  Säästäähän tuo tilaakin aika lailla, voisi kiinnittää kattoon valkokangas tyyliin :) Sitten kun leffa pyörii niin vetää sen alas sieltä, toisaalta tuo reso tulee vastaan. Mutta odottakaapa 10v.

 8. voisi kuvitella sovellettavan kaikennäköisissä kannettavissa laitteissa. Esim tunkea/taitella sisään pieneen kännykkään jolloin yhdistyisi vihdoin ja viimein kaksi haluamaani ominaisuutta puhelimelta: pieni koko mutta suuri näyttö ;)

 9. ..ja vielä tuli mieleen että luulisi mainostajia kiinnostavan..tuollahan saisi elävyyttä mainontaan, mutta ei tarttisi rajata käyttökohteita aina tasaisiin pintoihin/seinille flätti-tv:n tapaan. Ja ehkäpä tuosta saadaan näyttöjä esim kankaisiin/vaatteisiin, veikkaan että siitä tulee iso hitti kun saadaan animaatioita klubbaajien t-paitoihin!

 10. Vote -1 Vote +1Johannes
  says:

  Tuolle keksisi heti kymmenittäin käyttökohteita. Näppärä vekotin.

 11. Vote -1 Vote +1Tenho2
  says:

  Joskus oli juttua tuollaisesta sovelluksesta(Mustavalkoinen vielä silloin) E-lehtenä. onhan näitä Tabletin näköisiä E-lehtiä jo ainakin Ranskassa, mutta tuossa on juuri se etu että sen voi vaikka kääriä taskuun ja ottaa mukaan bussiin/töihin kätevästi.

Speak Your Mind

*