JVC XA-AW33-W – Aaltoefektillä varustettua kelluva MP3 soitin kylpyammeeseen

JVC XA-AW33-W - Kelluva MP3 soitin kylpyammeeseen aaltoefekteillä 

JVC on esitellyt tämän vesitiiviin MP3 soittimen, joka on suunniteltu erityisesti kylpyammekäyttöön. 256 megan muistilla varustetun soittimen ehdottomasti erityislaatuisin ominaisuus on sen veden pinnalle luoma aaltoefekti. Laite siis lähettää efektinä ympärilleen musiikin tahdissa luotuja ympyräaaltoja.

Voi ainaostaan kuvitella, kuinka hypnoottista laitteen tuijottaminen on kylpysession aikana. Toistaiseksi laitetta on saatavilla ilmeisesti ainoastaan Japanissa. 

Lähde: www.jvc-victor.co.jp kautta: www.random-good-stuff.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 4.30/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Yuho
  says:

  Prkl kun oisi kylpyamme, olisi hankintalistalla ensimmäisenä tämä =D
  Suihkuunkin voisi kyllä laittaa, harmittaa kun ei ole musiikkia suihkussa käydessä. esim. Aikuinen Nainen olis loistavaa suihkumusiikkia.

 2. Vote -1 Vote +1Todistaja
  says:

  Loistavaa! Tästä pitäisi saada semmonen saavin kokoinen versio subbareilla ja kunnon aaltokoneella allas ja rantsukäyttöön!

 3. Vote -1 Vote +1Johannes
  says:

  Toi olis kyl kätevä laite. Eipä tarvitsisi pelätä laitteen kastumista tai sähköiskua. Tietty, kylpyammeet ovat aika harvinaisia, joten täällä kotosuomessa vermeen käyttöarvo laskee huomattavasti. Sallittaisikohan tuo uimahallissa?

 4. Vote -1 Vote +1ärri
  says:

  ihana.. voin vaan kuvitella kuinka terapeuttinen tommonen vempele olis..^^ omistais vaan vielä sen ammeen :D muussa käytössä tuommonen voisi olla melko hankala, kun tuota muotoa katsoo..

Speak Your Mind

*