Tshetsheenitaistelijoiden itse rakentamia aseita

chechenhomemade.jpg

Venäjä hyökkäsi Tshetsheniaan ensimmäistä kertaa 1994, muutaman vuoden päästä tuli tauko ja toinen Tshetshenian sota alkoi 1999. Sodittu on siis jo toistakymmentä vuotta. Wikipedian mukaan vastarintaliike on hiipumassa ja suurin osa taistelijoista on hylännyt aseensa ja palannut siviilielämään. Aika rankat ajat ovat varmasti olleet sotilaille ja siviileille. Toivottavasti rauha saapuu alueelle. Osoitteessa englishrussia.com on näytteitä vuosien saatossa takavarikoiduista tshetsheenien itse rakentamista aseista.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 arviota, keskiarvo: 4.28/5)

Comments

 1. Jotenkin tuli mieleen Fallout noista aseista. :P

 2. Vote -1 Vote +1Janizz
  says:

  Taitaa olla noilla aseilla suurempi mahdollisuus haavoittua itse.

 3. Vote -1 Vote +1nisse
  says:

  Modaajakansaa!

 4. Vote -1 Vote +1Mää
  says:

  Vähän sama meininki, kun palestiinalaisilla, jotka ampuu itse kyhättyjä raketteja Israeliin. Tämän jälkeen Israeli laittaa Palestiinaan rypälepommi-iskua Jenkeiltä ostetulla (tai Saksalaisten lahjoittamalla) huippukalustolla. Ja tämä on sitten reilua ainoastaan sen vuoksi, että Laittomasti alueet miehittänyt Israel on tunnustettu valtio ja kaikki kodeista häädetyt Israelilaiset, jotka taistelevat miehittäjiä vastaan ovat terroristeja.

 5. +1 Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  No kyllä tolla ampuis, näyttää olevan ihan oikia lukko tosa, korkeinta piippu räjähtäis tai lukko silmille :)

 6. +1 Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Muistatteko vielä, että USA sopi Venäjän kanssa, että jos Venäjä hyväksyy USAn iskun Afganistaniin WTC:n jälkeen, Venäjä saa nimittää Tshetsheenisotilaita terroristeiksi.

 7. +3 Vote -1 Vote +1Takud
  says:

  Tulee kyllä väkisinkin mieleen, että jos tuollaisilla vehkeillä sotivat, niin on mediassa taidettu himpun noiden tsehtseenikapinallisten vaarallisuutta liioitella. Eivät tuollaiset aseet ole iloisen pikku hakkerimodaajatuunarin vehkeitä, vaan epätoivoisen ihmisen viimeinen oljenkorsi.
  “Funny pictures” tosiaan. En tiedä kumpi on kamalempaa, nuo aseet vai nettinörttien todellisuudentajun puute. Toisin kuin videopeleissä, oikeassa elämässä ammuttu ihminen pysyy kuolleena. Sehän se vasta hauskaa onkin, kerpele.

 8. -1 Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  En haluaisi olla sellaisen henkilön housuissa jonka henkiriepu riippuu tuollaisista ruosteisista putkenpätkistä :|

 9. +1 Vote -1 Vote +1Jalpuri
  says:

  Olen samaa mieltä, jos sissit väsäävät piiloissaan aseita niin lopputulos ei voi olla kovinkaan hyvä

 10. -1 Vote -1 Vote +1jaakobbi
  says:

  Pimp my gun :)

 11. -2 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Tuohan voisi oikeastaan olla parempi kuin kalashnikov seitennelonen tai m16

Speak Your Mind

*