Tshetsheenitaistelijoiden itse rakentamia aseita

chechenhomemade.jpg

Venäjä hyökkäsi Tshetsheniaan ensimmäistä kertaa 1994, muutaman vuoden päästä tuli tauko ja toinen Tshetshenian sota alkoi 1999. Sodittu on siis jo toistakymmentä vuotta. Wikipedian mukaan vastarintaliike on hiipumassa ja suurin osa taistelijoista on hylännyt aseensa ja palannut siviilielämään. Aika rankat ajat ovat varmasti olleet sotilaille ja siviileille. Toivottavasti rauha saapuu alueelle. Osoitteessa englishrussia.com on näytteitä vuosien saatossa takavarikoiduista tshetsheenien itse rakentamista aseista.

Kommentit

  1. Mää sanoo

    (click to show comment)

  2. Jyrki sanoo

    (click to show comment)

  3. Takud sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


neljä + = 6