Hienosti maalattuja satelliittiantenneja

satellite-dish-pimped.jpg

Hollannin “Pimp” the dishes -projekti sai alkunsa kun eräs taiteilija työskenteli siirtolaisten asuttaman “satellite city” -asuinalueen koululaisten kanssa. Aika hienoa jälkeä ovat lapset saaneet aikaiseksi. Jos ihmettelet koukkuja, niin ne on tarkoitettu suurien tavaroiden nostamiseen ikkunan kautta asuntoon.

Lähde: arbroath.blogspot.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.08/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Dr. O.
  says:

  Hollannissa rakennustyyliin kuuluu jostain syystä kapeat rappukäytävät. Portaissa ei välttämättä edes kaksi ihmistä mahdu ohittamaan toisiaan, joten taloissa on ulkopuolella koukut, joiden avulla huonekalut nostetaan kämppään köydellä ja väkipyörällä.

 2. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Mitenkäs muuten on tuon maalin suhteen :S
  Saisin halvalla naapurilta 130cm antennin, mutta se on melko heikossa hapessa. Suunnittelin että hion ja maalaan sen. Onko terveellistä vastaanoton laadulle ja mitä maalia käytän? (Nyt kun sattui sopivaan saumaan tämä juttu niin ajattelin kysäistä samalla..)

 3. Spraymaalilla voisi mennä mukavasti, kun ei ainakaan ole kauhen paksua…

 4. Vote -1 Vote +1Jurve
  says:

  Huomaa muuten että kyseessä on Hollantilainen villitys. 60-luku ja huumehuurut meni jo muodista kaikkialla muualla.. :D

 5. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Mutta tuleehan Hollannista hobititkin. Ainakin Amsterdamin ympäristö on yksi kauneimmista kaupungeista, mitä olen nähnyt. Talot ovat mielenkiintoisen näköisiä. Taidetta on paljon ympäristössä ja uskalletaan ja sallitaan tehdä tällaisia persoonallisia juttuja. Jos betoniseiniin saisi täällä Suomessa vähän väriä, piristäisi. Ehkä jopa estäisi tageja, jos olisi hyviä maalauksia. Tai purettais nyt ainakin se makkara. Yök.

 6. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Jos jonkun asian kieltäminen ei onnistu, laillista se. Hollantilainen ajattelutyyli.

 7. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Toisaalta: Niin kauan kuin on kysyntää, on tarjontaa. Suomalainen ajattelutyyli: Kielletään kaikki, vaikka sitä olisi mahdotonta valvoa, ja vaikka kiellon todellisista seurauksista ei ole tietoa.

 8. Vote -1 Vote +1HeMuLi
  says:

  Oikein kaunista. Kerta kaikkiaan.

 9. Vote -1 Vote +1Toukka
  says:

  No Hollannissahan marihuana on laillista, eikös.

 10. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Ja semmoiset kyseenalaiset puolueet kuin pedofiilit, vaikka ei porukka tainu uskaltaa liittyä siihen.

 11. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Olisivat liittyneet vaan. Oltaisiin saatu hyvä pedofiili-rekisteri. Ikävä kyllä, oli puolue tai ei, pedofiilejä on ympäri maailmaa, ja on aina ollut. Myös täällä lintukoto-Suomessa.

 12. miksei suomes oo tollasia lautasia ja noita koukkuja. on se kiva kuskata viidentee kerroksee flyygeli rappukäytäväs :>

 13. heh heh.. aikamoista hippimeininkiä. oikeasti kuitenkin hyvä ja piristävä idea. olis kiva nähdä sama juttu suomessa, mutta onko meillä missään noin paljon antenneja vierekkäin?

Trackbacks

 1. [...] aika sitten Hilavitkuttimessa esiteltiin Hienosti maalattuja satelliittiantenneja. Nyt Satellite Dish Sticker on tuonut markkinoille tarran, jolla oman satelliittilautasen voi [...]

 2. [...] pyöräilyä. Muistattehan mm. nämä artikkelit: Hollantilainen River City sai jokensa takaisin, Hienosti maalattuja satelliittiantenneja, Hollantiin värjätyllä lasilla päällystetty mediatalo. Nyt uudessa hollantilaisessa [...]

Speak Your Mind

*