Käsikäyttöinen tehosekoitin

63867_detail.jpg

Vortex Blender on tehosekoitin, joka sekoittaa, kun pyörittää kahvasta. Tässä säästää sähköä, kehittää lihaskuntoa ja voi ottaa vempeleen mukaan vaikka telttaretkelle. Tilavuutta on 1,5 litraa, nopeuksia kaksi ja ergonominen kahva vääntämistä varten.

Ei nyt ihan mene TV-shop -kategoriaan, mutta melkein. Tällainen olisi kyllä loistava grillin yhteydessä. Jos vaan tuo vääntäminen toimii. Ettei vaan kävisi niin, että tarpeeksi monen margaritan jälkeen lihasvoima kasvaa sellaisiin mittoihin, että kahva katkeaa. No, ideana mielestäni hyvä. Hintaa on $88.

www.gaiam.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1HeMuLi
  says:

  Melko simppeli toimintapeiaate on kyllä tommoisella. Vielä jos olisi puinen käsintehty.

 2. Vote -1 Vote +1lollos
  says:

  Melkoinen “innovaatio”..:P eikös näitä käsin kammettavia sekoittimia ole ollut jo varmaan kolmenkymmen vuoden ajan. Tosin ei tuommoisen jenkkimallin näköisenä, vaan semmoisena päältä pyöritettävänä. Mutta on kyllä tyylikäs vehje:)

 3. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Joku on varastanu tv-shopin idean, en muista laitteen nimeä nyt heti.

Speak Your Mind

*