Supernopea Phantom Miro 3 digikamera kuvaa jopa 2250 ruutua sekunnissa

Supernopea Phantom Miro 3 digikamera kuvaa jopa 2250 ruutua minuutissa

Mikäli olet kiinnostunut kuvaamaan hetkiä, jotka ovat tavallisesti liian nopeita silmälle havaittavaksi, tässä oikea digitaalikamera sinulle! Phantom Miro 3 tuotenimellä kulkeva digipokkari kykenee kuvaamaan nopeita hetkiä 800×600 pikselin tarkkuudella jopa 1000 kuvan sekuntivauhdilla. Mikäli resoluutio pudotetaan 512×512 pikseliin, saavutetaan kameralla jopa 2250 kuvan sekuntivauhti.

Laite pitää sisällään 2 gigatavua sisäänrakennettua muistia, jolle nopeat tallennetaan. Yhden kuvan valotusaika on säädettävissä alkaen kahdesta mikrosekunnista ylöspäin. Kamera saadaan myös liitettyä videolähdön kautta televisioon kuvausten välitöntä tarkastelua varten.

Hinnasta kiinnostuneiden pettymykseksi todettakoon, että kamera on sen verran eksklusiivinen, että tämän hintaa täytyy erikseen tiedustella valmistajalta.

Lähde: www.mobilemag.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 4.40/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Epsuliii
  says:

  Siis toihan on noin 38 kuvaa sekunnissa…. aika nopeeta touhua. Ehkä vähän liiankin….. Mutta ei se mitään kyllä tollaselle käyttöä löytyy. :D

 2. Vote -1 Vote +1Suomennos
  says:

  Taitaa olla kyseessä kyllä 2250 ruutua sekunnissa….

 3. Jep, sekuntivauhdista oli kysymys tietysti. Virhe on korjattu.

 4. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Reso on pienehkö, mutta ymmärtäähän sen, kun ei isompia kuviakaan ennättäisi tallentaa noin nopeasti. Minkäs laista kameraa käytetään myytinmurtajissa? Nehän ovat kuvanneet esim kiväärillä ammutun kolikon osumisen betoniin.. Ja sellainen kulkee tietääkseni aika haipakkaa..

 5. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Mä pystyn räpsytteleen tavallisessa nopeemmin, paljon nopeemmin.

 6. Vote -1 Vote +1HeMuLi
  says:

  Noilla nopeilla kameroilla voi saada todella ällistyttäviä kuvia jos vähän jaksaa ottaa.

 7. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  paljon tarvitaan ainakin valoa ja herkkä kenno.

Trackbacks

 1. [...] Tarvitsetko kuvia nopeista tilanteista, ratkaisu tällaisiin tilanteisiin on Supernopea Phantom Miro 3 digikamera kuvaa jopa 2250 ruutua sekunnissa. [...]

Speak Your Mind

*