Rannekorun näköinen Philippe Starck miestenkello

Rannekorun näköinen Philippe Starck kello

Edelleen tänä päivänäkin tuntuu olevan kyseenalaista, onko perinteiselle miehelle sopivaa käyttää kalvosinnappien ja vihkisormuksen ohella koruja. Kellovalmistaja Fossil yhdessä tähtimuotoilija Philippe Starckin kanssa on nyt kuitenkin keksinyt muotoiluidean, jolla tätä sääntöä on mahdollista kiertää. Fossilin uutuuskello nimittäin näyttää ulkoisesti rannerenkaalta, mutta lähempi tarkastelu osoittaa kyseessä olevan aivan tavallinen miesten rannekello.

Varsin ovela muotoiluidea joka tapauksessa. Kelloa on kaupan Fossil.com sivuilla hintaan 150,- Dollaria.

Lähde: www.fossil.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 3.64/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Bishop
  says:

  En ite ostais tollasta. Koska kello on kello ja koru on koru. Mitä tuohon onko sopivaa käyttää koruja tulee. Niin itellä ainakin on kädet täynnä koruja (4 sormusta, 2 rannekorua, kello ja kaulokoru) ja ei ole vihkisormusta vielä. Joten vielä jää 5 sormee ihan tyhjiksi joten niihin pitää hankkia jokku.

 2. Vote -1 Vote +1Rappelsiini
  says:

  Kyllä nykyään taitaa nuo rannekellot olla lähinnä koristeena, sillä se ei ole samalla tapaa “pakollinen” apuväline kuin ennen muinoin jolloin ihmisillä ei ollut kaikilla omaa kännykkää josta ajan voisi tarkistaa.

 3. “onko perinteiselle miehelle sopivaa käyttää kalvosinnappien ja vihkisormuksen ohella koruja.”
  Kuten jo edellä on käynyt ilmi, niin kyllä rannekello on monesti pelkkä koru. Kuis olis skraga eli solmio? Tai iso vyösolki? Entäpä koristekuvioidut bootsit? Muistuu taas mieleen vuosien takaa alkuperäiseltä hippiajalta joskus 60-70 lukujen vaihteen tienoilla, kun TV:ssä haastateltiin jotain intin kapiaista pitkätukkaisista hipeistä. Äijä oli sitä mieltä, että eihän ne ole mitään miehiäkään kun niillä on pitkä tukka ja käyttävät koruja. Ja urpolla oli yllään univormu kuin joulukuusi, täynnä kaiken maailman koruja tai mitä lie olleet mitaleita! Että on niitä koruja ja sitten on myös koruja.

 4. Vote -1 Vote +1Johannes
  says:

  Ei ei… Pakko kysyä kommentoilta, että onko kelloa kädessä? On se vaan niin paljon helpompaa ja nopeampaa katsoa kelloa, kuin puhelinta! Juuri töissäkin, kun oli puhelin kurahousujen sisällä olleissa housuissa, niin siinäkin olisi saanut kaivaa aikast kauan enemmän, jossei olisi ollut kelloa kädessä.

 5. toimittaaks noi suomeen?

 6. “toimittaaks noi suomeen?”
  niin kuin sanonta kuuluu; rahalla saa ja hevosella pääsee.

  Onkohan tuossa oikeen “oikeat” viisarit vai näyttö?

 7. Vote -1 Vote +1Johannes
  says:

  Aika hämy aparaatti

 8. Vote -1 Vote +1esko
  says:

  Kelpaisi, komian näköinen vehje. :thumbsup:

 9. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Kello on jo, mutta tuollaisen korun haluaisin.. Tai tuon tyylisen.. Kävin jo kahdessa paikassa etsimässä mutta kun ei ole kuin jotain ketjuja. Nekin hirmuisen ohuita. Haluaisin tuollaisen laattamaisen, siis samaa tyyliä kuin omegani.

 10. Vote -1 Vote +1Jurve
  says:

  Siis eihän toi millekään heteromiehelle sovi..

 11. Vote -1 Vote +1parikka
  says:

  Radolla on ollut jo 80-luvulta lähtien Ceramica-malli myynnissä jossa idea on hyvin samanhenkinen.

Speak Your Mind

*

Amazon.co.uk suosituimmat DVD:t. HUOM! nyt ilmainen toimitus Suomeen kaikille yli £25 tilauksille!