Älä anna kainalosauvojen hämätä…

…ainakaan jos sauvoissa on tanssija / performanssitaiteilija Bill Shannon. Bill Shannonlla on synnynnäinen lantiovaiva, jonka vuoksi taiteilija ei pysty kannattelemaan omaa painoaan ilman tukea antavia kainalosauvoja. Taiteilija on kuitenkin kehittänyt oman, varsin jouhevan tyylinsä liikkua kainalosauvoja ja rullalautaa apuvälineinään käyttäen.

Oheinen video, jolla herra Shannon esiintyy, on RJD2 nimisen Trip-Hop artistin “Work It Out” nimisestä kappaleesta tehty musiikkivideo.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1jsi
  says:

  “Taiteilija ei pysty kannattelemaan omaa painoaan ilman tukea antavia kainalosauvoja.”

  Ei kyllä uskoisi, kun tuota videota katsoo!

 2. Vote -1 Vote +1hep
  says:

  Juu ei äkkiseltään tee mieli uskoa. Jos se on muuten totta, niin kylläpä näytti ainakin muutaman askeleen ottavan ihan normaalisti. Joten oisko joku julkisuusjippo kuitenkin?

 3. Vote -1 Vote +1höpöhöpö
  says:

  Kannattaa ehkä paneutua Bill Shannonin aka Crutchmasterin (medikaali)historiaan ennen kuin lähtee väittämään jotain niin hölmöä että hän olisi elättänyt itsensä kaikki nämä vuodet valehtelemalla. Aika harva varmaan pystyy huijaamaan vammaisuutta noin monta vuotta. Ilkeää vihjailua tommonen.

 4. Vote -1 Vote +1Riku
  says:

  Joo no voihan se olla silleen et sen lonkka on sen verran heikko että se ei voi olla pitkiä aikoja sen varassa.

 5. Vote -1 Vote +1jaas
  says:

  rjd2′s yhtye? ei ole. yhtye.

 6. Vote -1 Vote +1Selailija
  says:

  Itsekin ihmettelin niitä muutamaa normaalia askelta sekä osaa laudalla tapahtuvaa liikettä, mutta enpä tullut ajatelleeksi sitä mitä Riku tuossa yllä sanoi. Jos vaiva estäisi kokonaan painon laskemisen alaraajoille, ei Bill voisi ottaa edes tuettuja askeleita vaan köpittelisi jalat ilmassa.

  Itse videosta: Taitavaa menoa, varmasti on ollut vaikeaa sopeutua siihen että sulava liike vie kauemmin hallita kuin jos ei olisi vammautunut. Mutta nyt – on kuin miehellä olisi rullat alla! Maineensa ansainnut, ehdottomasti.

 7. Vote -1 Vote +1Rock
  says:

  Itseasiassa taitaa olla rullat alla, eli heeleysin kengät joissa on rulla kantapään alla. Joissain kohtaa liukuu selvästi kannoilla.

 8. Vote -1 Vote +1satu
  says:

  Bill oli mukana Kiasman “Ensin Valtaamme Museot” -näyttelyssä vajaa pari vuotta sitten. Tuolloin oli kyllä hienoa nähdä livenä kuinka ketterästi tuo liikkuminen kainalosauvojen & skeittilaudan kanssa sujui! :)

 9. Vote -1 Vote +1miksi
  says:

  lantiovaiva in mai ääs, tota ei tehä huonoilla lanteilla

 10. Vote -1 Vote +1Väinämöinen
  says:

  Jep, ei muuta ku tuo harmittava typo “Rjd2′s yhtye” pois, niin päästään taas lähemmäs täydellistä maailmaa. Kyseessähän on triphop-artisti, nimeltään RJD2.

 11. Vote -1 Vote +1Jesse
  says:

  Tämä video on poistettu tuubista. Laittakaa tilalle vaikka http://www.youtube.com/watch?v=rxjrBd4WE2U

 12. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Kiitos huomiosta. Päivitetty on.

 13. Vote -1 Vote +1Calcifer
  says:

  Nythän jätkä on muuten VISAn mainoksessa! ;D

Speak Your Mind

*