Dramaattinen preeriakissa

Hilavitkuttimessa esiteltiin kesäkuussa video dramaattisesta preeriakoirasta. Tosin erheellisesti nimellä maaorava (linkki artikkeliin). Video jakoi jyrkästi mielipiteet: Toiset pitivät, toiset tuntuivat inhoavan. Samainen video on saanut YouTubessa vähän yli kuukaudessa jo 2253722 katsojaa. Klipille ja siitä editoiduille montaaseille on omistettu sivusto www.dramaticprairiedog.com. Myös haastajia kyseiselle preeriakoiralle on esitelty. Tässä eräs dramaattinen preeriakissa -nimeä kantava otos:

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. heikkinen says

    (click to show comment)

  2. Jyrki says

    (click to show comment)

  3. migel95454 says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *