Digikuvien automaattista retusointia web-sovelluksella

clipboard37.jpg

Web-sivusto www.improveyourimages.com tarjoaa näppärän työkalun digikuvien väri- / valotusvirheiden korjaamiseen. Riittää kun kuvan siirtää palvelimelle tai lataa kuvan jostakin verkko-osoitteesta. Improve Your Images analysoi kuvaa ja tekee sen pohjalta sopivat korjaukset (valkotasapaino, kirkkaus, valotus, kontrasti).

Tämä sivu eroaa muista web(2.0)-kuvankäsittely sivuista siinä että yleensä näissä web-sovelluksissa joutuu itse valitsemaan korjauksen esim. ”auto color” tai ”auto contrast”. Oheisessa kuvassa yöllä sillan alla kuvattu hämähäkki sai automaattisesti autenttisemmat värit.

Kiitos tästä artikkelista Petri Piiraiselle.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Kommentit

  1. Mie sanoo

    (click to show comment)