Viikkokysely: Mikä olisi mielestäsi sopiva hinta netistä imuroitavalle pitkäsoitolle?

Kenestä tulee Formula 1 -maailmanmestari 2007, kyseltiin viikko sitten. Ääniä tuli 536. Aika hienoa olisi, jos Hamilton voittaisi alokaskaudellaan. Toisaalta hienoa myös, jos saataisiin voitto Räikköselle!

 • 49% – Lewis Hamilton
 • 32% – Kimi Räikkönen
 • 16% – Fernando Alonso
 • 3% – Felipe Massa

Tällä viikolla tiedustellaan sopivaa hintaa netistä imuroidulle CD-levylle.

Mikä olisi mielestäsi sopiva hinta netistä imuroitavalle pitkäsoitolle?
Näytä tulokset
Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 3.40/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Professori
  says:

  Maksaisin musiikkilevystä ilomielin kympin jos sen saisi FLACcina…

 2. Vote -1 Vote +1JEA
  says:

  MP3 tai vastaavasta ei kyllä paljoa vihtisi maksaa, kuten professori sanoi että flac:stä voisi maksaa niin voisin maksaa minäkin jonkun verran riippuen vähän bändistä nje.. Vaikkakin ostaisinkin kaikken mielummin vinyylinä tai muuten fyysisenä tallenteena oheismateriaalin kanssa (levyn kannet esim. näistä yleisimmistä)

 3. Vote -1 Vote +1cola
  says:

  FLACista en ole koskaan kuullutkaan, mutta wikipedian mukaan kyseessä siis hyvälaatuinen formaatti joka ei poista informaatiota alkuperäisestä signaalista… mutta entäs tämän kohdalla tiedoston koko?

 4. jos ostan musiikkia, niin ostan ne CD:inä, jos lataan musiikkia, niin lataan sitä ilmaiseksi.

 5. Vote -1 Vote +1Jacke
  says:

  Maksimissaan 5€ voisin maksaa todella hyvästä levystä netistä imutettuna. Mutta musiikista maksan vasta sitten, kun on yksinkertaisesti pakko.

 6. Vote -1 Vote +1JEA
  says:

  cola no levyllinen tavaraa liikkuu siinä 300-450Mt vähän riippuen monestaki seikasta.

 7. Vote -1 Vote +1cola
  says:

  no sehän vie jo liikaa, kolme albumia veisi jo gigan tilaa kiintolevyltä.. joten kyllä pidän sitten mp3:sta parempana vaihtoehtona ladattavaksi musiikiksi, ja valmis olisin maksamaan pitkäsoitosta 10 €

 8. Vote -1 Vote +1JEA
  says:

  Ei kyllä minun mielestäni, itse flac:ksi cd:ni muunnan. Jos koneessa on se 200Gt kovo (paketti koneissa on nykyään paljon isompia vakiona), niin kyllä sinne se +400 albumia reilusti menee, joten ei se ihan heti täyty.

 9. Vote -1 Vote +1Nisse
  says:

  FLAC on hifistien juttuja! Ei me tavikset sellaisia tarvita.

 10. Vote -1 Vote +1Hukka, Susi Hukka
  says:

  JEA, kiintolevyillä on paha tapa täyttyä. Ja mitä suuremmalta se tila tuntuu, sitä vähemmän tarvitsee miettiä mitä kaikkea sinne tallentaa.

  “Kiintolevyn suuruus on käänten verannollinen sen täyttymisnopeuteen”

 11. Vote -1 Vote +1Mietiskelijä
  says:

  Mielellään en maksaisi musiikista mitään. Mutta kun alkaa ajatteleen musiikin tekijän näkökannasta, niin ei sitä ihan ilmaiseksikaan viitsisi tehdä. Joten 5€ olisi minusta ihan kelpo hinta.

 12. 10-15 euroa ei olisi mikään paha hinta hyvästä levystä, olettaen että siinä ei olisi mitään DRM-sontaa. Keskinkertaisista levyistä (suurin osa) ei noin paljoa viitsisi maksaa, mieluummin jättää vaikka kokonaan kuuntelematta. Suosikkiartistien levyt tulee hankittua nyt ihan kaupasta, jos niitä hankkii muutaman vuodessa niin yli 20 euron hinta ei haittaa.

 13. Vote -1 Vote +1Kimi
  says:

  3 euroa maksimissaan, ja sekin sillä edellytyksellä ettei siihen ole kytkytetty mitään kopiosuojia tiedoston siirtelyä jumittamaan. täytyy muistaa, että ei levyn valmistus maksa just mitän ja materiaalisäästö levy-yhtiölle on jo melkoinen osuus. Halvimmaksi tulee edelleen lainata cd kirjastosta ja ladata koneelle media playeriin. kaikki suurempien kaupungin musiikkikirjastot tilaa kaikki uutuudet ja varausjonossa ollut korkeintaan 5 henkilöä. nytkin mulla lainassa bon jovin uusin, eli se jota mainostetaan vast ikään telkussakin,joten miksi ihmeessä maksaisin esim. prismassa tai levykaupassa 23 euroa, haloo levymyyjät!

Speak Your Mind

*