Sony julkaisi Teaser-verkkosivut tulevalle Rolly musiikkisoittimelleen

Sony julkaisi Teaser-verkkosivun tulevalle Rolly musiikkisoittimelleen

Vaikuttaa siltä, että Sony ei vielä ole luovuttanut taistelussa MP3 soittimien markkinaosuuksista. Sony on nimittäin eilen julkaissut Japaninkieliset teaser-sivut tulevalle Rolly-nimiselle musiikkisoittimelleen. Varsin kryptinen teaser-verkkosivu ei anna kävijälle juurikaan konkreettista tietoa laitteesta, vaan keskittyy hämärien videoklippien esittelyyn. Aiemmin verkkoon vuotaneiden tietojen mukaan mukaan soitin tulee kuitenkin olemaan kananmunan muotoinen, ja tämä tulee pitämään sisällään mm. liikesensorin sekä sisäänrakennetut kaiuttimet. Liikesensorin ansiosta soitinta heiluttamalla voidaan mm. vaikuttaa tämän soittamaan musiikkiin, sekä tähän upotettuihin vilkkuvaloihin.

Teaser-sivuilla mainostetaan myös 10.9. Japanissa järjestettäviä Rolly bileitä, joten itse soittimen julkaisu on lienee odotettavissa tähän päivämäärään mennessä.

Mielenkiintoista nähdä, millaisen hilavitkuttimen Sony on tällä kertaa saanut aikaiseksi vastaukseksi iPodin dominoivaa markkina-asemaa vastaan. Omalaatuiselta konseptilta vaikuttaa ainakin ennakkotietojen perusteella.

Linkki Rolly-Show flash-teaser saitille Lisää tietoa konseptista löytyy Englanninkielisiltä Rolly.tv -verkkosivuilta

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


9 × kuusi =