Eurobike messut Saksassa

img_2483.jpg

Olin viime viikolla pari päivää kiertelemässä Eteläisessä Saksassa, Friedrichshafenissa järjestettävillä Eurobike messuilla. Messut ovat lajissaan Maailman merkittävimmät, joten nähtävää ja ihmeteltävää riitti.

Sen lisäksi, että messuilta sai hyvän kuvan polkupyörämaailman trendeistä, löytyi tapahtumasta monenlaista hilavitkutinta ulkoilmaa rakastavan pyöräilijän varustukseen.

Messujen teeman hengen mukaisesti, majoituin tietysti telttaan, messukeskuksen kupeessa sijaitsevalle leirintäalueelle. Liikkuminen messualueelle, kaupungin keskustaan ja takaisin telttailualueelle onnistui mainiosti messuilta ilmaiseksi lainattavilla polkupyörillä.

Kirjoittelen Hilavitkuttimeen juttuja messuilta kuluvan viikon edetessä, joten pysykäähän kuulolla!

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Kommentit

  1. heikkinen sanoo

    (click to show comment)