Piano-viulu -rakennus

piano-violin-building.jpg

Tämä rakennus sijaitsee Huinanissa, Kiinassa. Mitäköhän Helsingin kaupunginhallitus sanoisi, jos musiikkitalo tilattaisiin samalta arkkitehdiltä. “Ei, kyllä lasiseinät ovat vielä in”, luulisin.

Lähde: english.sina.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 4.43/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1piksi
  says:

  Suomen pienet arkkitehtipiirit ja ovat jämähtäneet ysärin teräslasijulkisivuihin, maksajat ja päättäjät taas pelkäävät kaikkea erikoista (ts. rakennetaan vaan laatikkoa), taitaa tulla maailmanloppu ennen kuin tuollaisia saataisiin suomeen ;-D

 2. Vote -1 Vote +1Vaahtosammutin
  says:
 3. Vote -1 Vote +1HeMuLi
  says:

  Mahtaa rakentaminen olla hiukan haastavaa…

 4. Vote -1 Vote +1Professori
  says:

  Itäihmisten mielikuvituksen puute on aina yhtä hämmästyttävää. Sen sijaan että keksittäisiin itse muoto rakennukselle, kopioidaan sokeasti olemassaolevia esineitä ja ratkaisuja. Varmaan tuo jonkun tumpelon mielestä on kovinkin erikoinen ja hieno.

 5. Vote -1 Vote +1Jaska H
  says:

  Minusta ihan mukavaa vaihtelua perinteisiin laatikoihin verrattuna.

 6. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Mielestäni on luovempaa kopioida taloja soittimien mallisiksi kuin vaikkapa kopioida jättimäinen betonimakkara hk-sinisestä tai kopioida siitä, mikä on nyt juuri muodissa.

 7. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Ei välttämättä kovin halpaa edes itämaisilla materiaalikustannuksilla.. Mutta mitenkäs tuo flyygelin kansi? onko siinä sisällä mitään vai onko se vain koristeena?

 8. Vote -1 Vote +1Oke
  says:

  Siellä on joku terassi katolla ja kansi toimii kattona

 9. Vote -1 Vote +1Sigma
  says:

  Mitähän materiaalia tuo mahtaa olla. Joutunee ainakin tuo flyygelin kantta kannatteleva pilari melkoisen rasituksen kestämään. Kyllä tuo meikäläisten palikka-arkkitehtuurin voittaa. :D

Speak Your Mind

*