Spy Ear -salakuuntelulaite

spy-ear.jpg

Tietääkseni salakuuntelu on laissa kiellettyä. Nyt on kuitenkin tullut markkinoille laite, jolla voi helposti harjoittaa tätä laittomuutta. Brandon Spy Ear -laitteeseen laitetaan SIM-kortti. Laite asetetaan paikkaan, jota halutaan kuunnella. Tämän jälkeen soitetaan laitteen numeroon, ja kännykällä voidaan kuunnella mitä ääniä laitteen läheisyydessä kuuluu. Hintaa vitkuttimella on $85.

Mikäli esiintyy tällaista vainoharhaisuutta, että tarvitsee salakuuntelulaitteen, kannattanee hankkia myös laite, jolla voi tarkkailla ettei itseä salakuunnella. Hilavitkuttimessa: Henkilökohtainen antivakoilulaite ($349).

Lähde: gadget.brando.com.hk

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 arviota, keskiarvo: 3.33/5)

Comments

 1. -1 Vote -1 Vote +1shesa
  says:

  Salakuuntelulaite 89 taalaa, anti-salakuuntelulaite 349 taalaa?
  “Sosialismi etenee, kapitalismi mätänee…”

 2. -2 Vote -1 Vote +1Hukka, Susi hukka
  says:

  Eihän tuohon tarvi kuin matkapuhelimen, hands-free laitteen joka on kytketty automaattiselle vastaukselle, äänettömäksi, valottomaksi ja pre-paid liittymän.

 3. -1 Vote -1 Vote +1Hukka, Edelleen
  says:

  Lisäys: Ja matkapuhelin lojumassa pöydällä on huomattavasti vähemmän epäilyksiä herättävä kapine kuin outo musta laatikko pöydällä (tai sen alle piilotettuna)

 4. +2 Vote -1 Vote +1Mie
  says:

  Matkapuhelimen mikki on taatusti paljon huonompi ympäristön äänien kuunteluun kuin tuon. Olettaen, että tuo on vähänkään hyvin tehty.

 5. Vote -1 Vote +1Jaztee
  says:

  Mä tarvisin tollasen antivakoilulaitteen. Muttakun ei oo varaa tukea mun vainoharhoja :)

 6. Kuinka kauan tuon akku kestää? Mitähän se vakoiltava tyyppi tuumaa, kun vakoilija poukkoilee vaikka vain viikonkin välein asennustilassa tyyliin “Huomenta, tulin vaan vähän akkua lataamaan” :-)

 7. Vote -1 Vote +1Valvoja
  says:

  Toihan olis kätevä konsti valvoa, ettei kotona käy luvattomia kulkijoita, laturi vaan seinään niin ei akkukaan lopu loman aikana….jos luvattomia ääniä kuuluu voi soittaa kaverille että käyppäs kattomas kuka on mennyt kylään, kun olen reissussa -hih-

 8. Vote -1 Vote +1Hmm
  says:

  Tuota noin, kuka hullu käyttää arvokkaan lomansa siihen että liikkuu kokoajan kännykkä korvalla yötä päivää kun kuuntelee että millon kuuluu rapsahdus.

 9. -1 Vote -1 Vote +1turha ostos
  says:

  ostettiin poikien huoneeseen tämä laite kun ollaan välillä yö töissä että eivät innostu liikaa.pojat 13v.mutta ongelma on se että ei osata tai sitten sitä ei pysty lataamaan koska laturi ei käy pistorasiaan vai ollaanko vaan muuten tyhmiä.onko jollain tietoa asiasta että onnistuuko homma,

 10. Vote -1 Vote +1olis tarpeellinen
  says:

  Mistä tämän ostit ? Saako Suomesta ?Olis tarpeellinen

 11. Vote -1 Vote +1Mistä näitä saa
  says:

  Mistä tämän ostit. Olis tarpeellinen

 12. Vote -1 Vote +1jees
  says:

  turha ostos jos todella olet laitteen hankkinut niin kotisivun perusteella laitteeseen piuha ja toinen pää tietokonee usb:hen ja se on siinä.

  pakkauksessa tulee:
  itse laite
  usb lataus piuha.

 13. Vote -1 Vote +1Eke
  says:

  Moi…toimiko toi laite todella…mistä olet sen ostanut?Sama tarve olisi täälläkin….ne nuoret..

 14. Vai että lapsia saa salakuunnella ilman lupaa mutta ei hyvänyön suukkoa antaa?

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2194359/A-quarter-of-adults-to-face-%27anti-paedophile%27-tests.html

  Jos tuota ei ymmärtänyt niin tästä:

  http://www.prisonplanet.com/articles/june2008/062608_government_permission.htm

 15. Vote -1 Vote +1Timola
  says:

  Taitavat myydä roskaa joka ei toimi. Arvosteluissa lähes jokainen valitti ettei laite toimi SIM-kortilla tai sitten se menee rikki hetimiten. Kiinalaista laatua.

 16. Miksi näitä on myynnissä kun ovat kuitenkin laittomia, vai toisten henkiseen ja fyysiseen kiusaamiseen. Tälläisestä toiminnasta joutuu vakavaan Rikokseen. Poliisitkaan ei käytä kuuntelu laitteita eikä valvontalaitteita omassa työssään. Joka näitä käyttää jonkun toisen ihmiseen että näkee mitä toinen touhuaa ja kiusaa toista laitteilla. Hän ei ole muuten onnistunut niin on ajatellut ottaa tälläiset laitteet sitten. Asianajajatkaan näitä työssään käytä., jos on Poliisin mielestä laittomat ja syyllistyy vakavaan rikokseen. Käyttävät toisen ihmisen Pilaamiseen, mustamaalaamiseen , Haukkumiseen ja kaikkeen muuhun fyysiseen ja henkiseen kiusaamiseen.

  Kuuletko kenties jotain ääniä huoneessasi ” ei nyt tarkoita sitä että kuulisit ääniä ja että olisit sairas ja mielenvikainen” Vai näätkö kenties punaisen, keltaisen pisteen tai salaman väläytyksen kuin joku ottaisi kuvan? Valvonta ja kuuntelu laitteit. Ihmiset tuijottaa kun sua haukutaan vaikka et itse aina edes kuule. Alkaa Ystävät kadota ympäriltäsi kun joku haukkuu sinua ja mustamaalaa ilman sun tietämättäsi. Kertoilee sinusta satuja. Valehtelee. Eihän kukaan tälläistä omasta tahdosta tahtoisi. Ellei joku toinen tälläistä tee joka on kyllästynyt omaan elämään tai elämä muuten potkii päähän, tai sulla on muuten pätemisen tarve. Tai muuten vaan sekoamassa. Terveisiä U.S :lle ja J.S :lle Tälläisestä touhusta saa jopa linnaa. Vakava rikos.

Speak Your Mind

*