Vanhoista CD-levyistä tehty nojatuoli

Vanhoista CD-levyistä tehty tuoli

Viime vuosikymmenellä poltetut CD-levyt alkavat olla pikku hiljaa ongelmajätettä. Harvat 10 vuotta vanhat poltetut levyt enää toimivat kunnolla ja levyille talletetut tiedot on ainakin itselläni tullut siirrettyä ajat sitten parempaan talteen kovalevyille ja DVD-levyille. Mitä siis tehdä vanhoilla, hyödyttömillä rompuilla?

Espanjalainen muotoilija nimeltään Belen Hermosa on keksinyt hyödyntää omat vanhat romppunsa rakentamalla näistä nojatuolin. Ei välttämättä kaikkein mukavin istuin, mutta varsin tyylikäs kaluste kuitenkin.

Lähde: www.bespace.es

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (23 arviota, keskiarvo: 4.17/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1maglite
  says:

  hä?? mitehä oot oikeen polttanu jos ei toimi 10 vuotta vanahat cd:t? säilyttäny pöyvällä, auringonpaisteesa, kostiasa ja vai misä? oikein poltettuna ja säilytettynä pitäs mikä tahasa paskin ja halavin merkitön cd pitäs kyllä kestää yli 10 vuotta ja vähän parempi cd 20-30 vuotta ainaki. saa kyllä säilyttää ja polttaa tosi paskasti ettei toimis 10 vuojen päästä. itellä on monia jotaki 10 vuotta vanahoja ja vieläpä tosi huonosti säilytettyjä levyjä, eikä mittää ongelmaa. levyt kannattes polttaa melekeen täyttä vauhtia, mutta ei ihan.

  tuo tuoli on muute iha älyttömän raskas! ois mukava tietää montakoha kilogrammaa on massa.

 2. Ei näytä kauhean mukavalta istua.

 3. maglite: ainakin itselläni on huonoja kokemuksia datan tallentamisesta cd-levyille. On käynyt niin, että levylle tallennettua tietoa ei enää yhtenä vaan päivänä saanut palautettua. ennemmin siis käytän muita medioita.

 4. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Loppujen lopuks tolle tuolille tulee aika prkleesti hintaa.

 5. Konstruktio näyttää hieman raskaan oloiselta, kun ajatteleekin miten painava tuollainen tuoli olisikaan. Siivouspäivinä taitaisi olla viisainta soittaa pekkaniska paikalle tuoleja siirtelemään taikka oman sähkötrukin hankkiminen siivouskaappiin.

Speak Your Mind

*