HUOM! Suomalaisia verkkopalvelujen tunnuksia julki internetissä

Ylessä uutisoitiin verkkopalveluiden käyttäjien tunnuksien vuotamista (http://www.yle.fi/uutiset/24h/id72250.html). Osoitteesta: http://koti.mbnet.fi/vaultec/passlist.php löytyy lista. Näyttää siltä, että listalla on mm. Hilavitkutin.com-sivuston käyttäjien käyttäjänimiä ja sähköpostiosoitteista. Jos käyttäjänimenne on listalla, kannattaa vaihtaa salasana varmuuden vuoksi.

Jos ette ole varmoja asiasta, tai muuten homma aiheuttaa harmaita hiuksia, niin voitte laittaa meille asiasta sähköpostia osoitteesta, jota olette käyttäneet rekisteröitymiseen. Viestit voi lähettää osoitteeseen info[[at]]hilavitkutin.com. Vaihdamme sitten salasanan puolestanne ja laitamme uuden tulemaan sähköpostiin!

Comments

 1. Siron says

  (click to show comment)

 2. Bem says

  (click to show comment)

 3. Bem says

  (click to show comment)

 4. Simppa says

  (click to show comment)

 5. says

  (click to show comment)

 6. Siron says

  (click to show comment)

 7. says

  (click to show comment)

 8. Hukka, Susi Hukka says

  (click to show comment)

 9. aturtur says

  (click to show comment)

 10. someone says

  (click to show comment)

 11. axuu says

  (click to show comment)

 12. Bem says

  (click to show comment)

 13. axuuonidiootti says

  (click to show comment)

 14. axuu says

  (click to show comment)

 15. says

  (click to show comment)

 16. axuu says

  (click to show comment)

 17. axuu says

  (click to show comment)

Trackbacks

 1. […] Viime viikolla tuli julki tapaus, jossa oli kerätty lähes 80 000 käyttäjän tiedot noin kymmenestä kotimaisesta verkkopalvelusta. Tietomurron “uhreina” oli mm. Hilavitkutin.com blogi, jonka käyttäjätietoja oli kopioitu listalle. Aihe herättikin runsaasti keskustelua salasanoista ja muusta tietoturvaan liittyvästä myös täällä Hilavitkuttimessa. […]

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *