The Back Up – Haulikkoteline sänkyyn

Vaikka mahdolliset murtovarasvierailut saattaisivatkin aiheuttaa turvattomuuden tunnetta nukkujalle, niin haulikko tyynyn alla on kovin epämukavaa nukkua. Onneksi Amerikan TV-shopisa löytyy tähänkin dilemmaan ratkaisu. Hintaan $39,95 voi jokainen olonsa turvattomaksi tunteva hankkia itselleen kätevän sängyn reunaan asennettavan haulikkotelineen. Monet kuulemma ostavat kaksi – yhden sängyn molemmille laidoille!

Omansa saa tilattua täältä

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 arviota, keskiarvo: 3.94/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Severed
  says:

  Tollasenhan pystyisi itse tehdä aivan helposti. Mitä järkeä maksaa noin paljon, kun sen voi tehdä ilmaiseksi?

 2. Severed, amerikkalaiset ovat idiootteja. Siksi.

 3. Maksoi paljon tai vähän, niin mitä järkeä on yleensä hankkia tommonen? Jotta toiminta olisi yöllisen hyökkäyksen tapahtuessa nopeaa, niin
  1) pitää herätä heti, ei mitään haukotteluja tms. raapimisia
  2) aseen pitää olla valmiiksi ladattu – näppärää varsinkin lapsiperheessä! Ainakin mä ja mun systäri tykättiin pomppia mutsin ja faijan jousipatjoilla, kun ne ei olleet kieltämässä.
  3) jos halutaan täydellinen turva, niin päivisin pitää olla alakerrassa (jenkeissä makuuhuone on aina yläkerrassa, kato vaikka Simpsonit) muita aseita siroteltuina sinne tänne, samoin kellarissa, autossa ja autotallissa jne. – on siinä asekauppiaat taas innoissaan.
  Hulluja noi vainoharhaiset jenkit!

 4. Vote -1 Vote +1zcxzxc
  says:

  Taidan tehdä ite tollanen :P

 5. Vote -1 Vote +1Nipa
  says:

  Polliisi-setä veis aseluvat tollasen aseen säilytyksen vuoksi.

 6. Vote -1 Vote +1Minä
  says:

  Kumma homma että tuolla jenkeissä sattuu eniten ampuma-ase kuolemia maailmassa…

 7. Vote -1 Vote +1HI-TECHNOMAN
  says:

  Mulla on Haulikko sängyn alla, sen saa siitä nopeasti tarvittaessa, tuollainen teline osuu jalkaan kun aamulla sängystä nousee, 9mm mulla on petarin välissä tyynyn kohdalla, ei paina päätä ja erittäin nopea ottaa kun tulee tilanne päälle

 8. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Mulla on sähkötainnutin joustinpatjaan tyynyn viereen tehdyssä luukussa.. Sillee tarranauha saumalla ummessa, eli sitä ei näe, mutta saa nopeasti esiin jos tarvitsee. Toinen on eteisessä avainkaapin päällä siten että sitä ei näe normaalisti kulkiessa. Senkin saa siitä salaman nopeasti esiin jos tarvetta ilmenee. Tuliaseet on ikäviä kun ne paukkuu ja jättää fyysiset jäljet. Sähkärin käyttöä on hankalampi kelmin todistaa. Ysärillä jos murtovarasta (edes uhkaa)täräyttää niin itsehän siinä joutuu kiveen, kun rosvo saa vahingonkorvauksia. Jenkkilässä sikäli parempi että rosvot voi hätistää vaikka pyssyllä, joutumatta itse välttämättä vankilaan.

 9. Vote -1 Vote +1Olli
  says:

  Siis mikäänhän ei voita palaneen ruudin tuoksua aamutuimaan.

 10. Vote -1 Vote +1oikein
  says:

  täälläki pitäis olla laki niin kuin floridassa, saa apua kun joku outo tulee pihappiiriin.

 11. suomes varmaan laiton ku eiks aseet pidä olla lukollisessa kaapissa sillon ku ei ammu

 12. Vote -1 Vote +1pahapuska tm.
  says:

  SP aivan oikein ja miksi juuri haulikko? Eikö siihen sovi sitten muut kiväärit jne. Ja tommosenhan taivuttelee näppäräsit itekki.

 13. Vote -1 Vote +1Jaztee
  says:

  Näinhän ne aseonnettomuudet tapahtuu. “Martha, I heard some noise, luckily I have my shotgun here” *blam*
  “I was just going to drink some water, dad”

 14. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  K, sanoit amerikkalaisia vainoharhaisiksi. Toki tämä on myös totta mutta siellä oikeesti on jossain osavaltioissa ja kortteleissa se uhka… Ohan toi nyt ihan sairas idea rakentaa joku helvetin aseteline sänkyyn.

 15. Vote -1 Vote +1morte
  says:

  Jenkeissä asuessani mulla oli kuukauden kämppis joka nukkui ladatun ak47 kanssa. Onneksi sain aika vikkelään suomalaiset kämppikset.

 16. Vote -1 Vote +12omas
  says:

  Vittu ne on fiksuja!

 17. Vote -1 Vote +1Baikal 12
  says:

  >Vittu ne on fiksuja!

  Niin on. Amerikkalaisilla on enemmän ostovoimaa, he asuvat tilavammin ja ajavat paremmilla autoilla kuin suomalaiset. Koska vauraus ei kasva sattumalta, pakostakin he ovat fiksumpia kuin suomalaiset.

  Ja jos puhutaan ei-aineellisista arvoista, niin maailman parhaat yliopistot on USA:ssa, samoin monet parhaista kulttuuri-instituutioista (sinfoniaorkesterit, museot jne.)

  Tämä video todistaa lähinnä vain sen, että Jenkkilässä on joku joka on keksinyt sänkyyn yhdistettävän asetelineen ja yrittää tehdä sillä bisnestä. Tottahan toki tuolle keksinnölle on rapakon takana enemmän tarvetta kuin Suomessa – ainakin siihen saakka kunnes meidän maasta on saatu tehtyä “aidosti monikulttuurinen”.

 18. Vote -1 Vote +1Asioita
  says:

  Yks ärsyttävimmistä asioista mitä tiedän, on ihmiset jotka sanoo joka helvetin asiaan “hö, tonhan voi tehä helposti itekki”.

  Eihän tääl maailmas tarvi olla prkl mitään myytävänä, ku kaikki voi “tehdä itse”.

  Ei pysty tajuumaan.

 19. Vote -1 Vote +1Dragow
  says:

  SP: Ei pidä välttämättä olla. Voi ihan hyvin pitää esim. kivääriä sängyn alla, mutta silloin ase ei saa olla toimintakykyinen esim. lukko pitää olla jossain lukkokaapissa tai toisessa huoneessa. Tällöin ase ei tietenkään saa olla ladattu.

  BTW. Jos rosvo on järkevä ja murtautuu kotiin äänettömästi niin eihän sitä silloin kuule ja rosvo voi hiippailla makuuhuoneeseen ja ottaa haulikon parempaan talteen.

 20. Vote -1 Vote +1aeru
  says:

  Olin jenkeissä vaihto-oppilaana ja ainakin eteläosavaltioissa on suuri uhka joutua tapetuksi, jos menet esim mustien alueelle.

 21. Vote -1 Vote +1poppopo
  says:

  voi ei. ei kyllä mietitytä, että onko amerikassa todella noin epäturvallista vai yritetäänkö turvattomuuden illuusiolla vaan myydä tyhmille ihmisillä paljon turhaa kamaa.

  #
  Olli sanoi,

  Lokakuu 20th, 2007 17.33

  Siis mikäänhän ei voita palaneen ruudin tuoksua aamutuimaan.

  >paitsi napalmin

 22. Vote -1 Vote +1Kottarainen
  says:

  Onko se fiksua että kuilua rikkaiden ja köyhien välillä koitetaan paikata aidoilla ja lukoilla ja aseilla? Ei taida löytyä yhtään esimerkkiä missä siitä olis ollut jotain hyötyä. Meno raaistuu vaan entisestään ja ratkaisuksi kehitellään vaan korkeampia aitoja, murtovarmempia lukkoja ja pelottavampia aseita. Tottakai Jenkeissä on vaarallista kun kaikilla on aseet. Toivottavasti mulla on vaan huono huumorintaju. Toivottavasti kukaan ei oikeesti luule että aseet tuo oikeasti turvaa. Ja varsinkaan luule että se että väki on jakaantunut äärimmäisen rikkaisiin ja köyhiin olis jotenkin fiksua.

 23. Vote -1 Vote +1Gurpparoks
  says:

  Mulla on Haulikko sängyn alla, sen saa siitä nopeasti tarvittaessa, tuollainen teline osuu jalkaan kun aamulla sängystä nousee, 9mm mulla on petarin välissä tyynyn kohdalla, ei paina päätä ja erittäin nopea ottaa kun tulee tilanne päälle
  HI-TECHNOMAN


  Toivon todellakin, että toi ei ole totta. Jos ajattelee noin, ei todellakaan ansaitse aseenkantolupaa, näin ainakin omasta mielestäni.
  pidä nuo asesankari-haaveet pelien/air-softauksen puolella. Oikeat aseet ovat tarkoitettu metsästykseen, harrastukseen ja sotilaalliseen käyttöön. Kyllä, niitä VOI pitää itsepuolustusaseena, mutta koska suomen laki sanoo, että niitä on pakko pitää lukitussa kaapissa (vaihtoehtoisesti huoneessa, joka on tarkoitettu asesäilytykseen), tossa ei ole mitään järkeä.

Speak Your Mind

*