Espoolainen tee-se-itse ghettoblaster

Tee-se-itse Ghettoblaster

Espoolainen Kari Antero Lavikka päätti rakentaa itselleen ghettoblasterin, joka olisi riittävän mobiili mukaan otettavaksi, siitä löytyisi riittävästi tehoja ja lopulta myös äänenlaadun tulisi olla suhteellisen hyvä. Kasettidekkia tai cd-soitinta ei tarvittaisi, sillä musiikkillähteeksi kävisi mainiosti erillinen MP3-soitin.

Kahden vuoden rakentelun tuloksena (keväällä 2005) valmistui 15 kilon painoinen, yli 100 Watin teholla musiikkia toistava ghettoblaster, jonka 12 voltin akuissa riittää virtaa aina 5 tunnin musiikin kuunteluun – täydellä teholla tietenkin.

Tarkempi kuvaus projektista löytyy tämän kotisivuilta osoitteesta tuner.bdb.fi

Kiitokset vinkistä juttuun Wespalle!

Kommentit

 1. dsgsaew sanoo

  (click to show comment)

 2. sanoo

  (click to show comment)

 3. Jyrki sanoo

  (click to show comment)

 4. pelle sanoo

  (click to show comment)

 5. Nimetön sanoo

  (click to show comment)

 6. maglite sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *