Sweetskinz, heijastavat polkupyöränrenkaat

renkaat.jpg

Turvallisuus ja tyylikkyys eivät usein kulje käsi kädessä. Mutta täytyy sanoa, että Sweetskinz-polkupyöränrenkaat näyttävät erittäin hyviltä. Sen lisäksi koko rengas heijastaa valoa heijastimen tavalla. Renkaita on neljä eri mallia, mm. tulinen “Scorch” ja käärmennahkaa muistuttava “Rattleback”. Tästä turvallisuudesta ja tyylistä voisi tuon $39,99 pulittaakin.

Lähde: www.sweetskinz.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (22 arviota, keskiarvo: 4.32/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1ihmetys
  says:

  kuinkahan paljon renkaisiin kerääntyvä kura ja lika haittaa heijastus kykyä?. oiva keksintö kuitenkin pari ihan tyylikästä joukossa=)

 2. Tästä tulikin mieleeni autonvanteet, joihin voi tietokoneella syöttää vaikka autosta käsin omia heijastavia kuvia tai animaatioita. En muista onko täällä ollut asiasta jo juttua, mutta muistan ainakin nähneeni youtubessa aiheesta videon. :)

 3. Vote -1 Vote +1chaarkoski
  says:

  olishan noi loppujenlopulks aika pornot… mutta kun vähän noi ajotavat erottuu joukosta niin ei tosiaan renkaan pintaa näkyis hetken (ojassa)ajon jälkeen… mutta jos noita suomessa myytäis nii voisihan sitä harkitakkin..:D

 4. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Aika mielenkiintoinen idea. En kyl usko kanssa, että maastopyöräkäytössä olis kovin käytännölliset heijastinkäyttöön, mutta maantiepyörissä varmaan toimisi aika hyvin.

 5. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Pelkäänpä että pakkasenkestokyky on hyvin rajoitettu. Useampi kappale talvessa menee jotain kiinalaisia muovirenkaita, mutta nokialaisella kumilla pääsee monta talvea.

Speak Your Mind

*