Aurinkoenergialla toimivat jouluvalot

solar-lights.jpg

En mene takuuseen, että näillä on käyttöä Suomen kaamoksessa. Kenties aurinkokennon voisi asentaa johonkin keinovalonlähteen yhteyteen. Tähän ulkovalosarjaan on integroitu aurinkokenno ja kaksi AA-akkua. Ideana on ladata akut päivänvalossa ja käyttää sähkö pimeällä sytyttämään 50 LEDiä yhdeksäksi tunniksi. Valot syttyvät automaattisesti pimeän tullessa. Hintaa on $29,95.

Lähde: www.hammacher.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Tossu
  says:

  Tuleee mieleen ne aurinkokennoilla toimivat ulkovalot. :) Niissä on vain yksi keltainen led, samallainen kenno kuin tuossa ja niille mainostenaan paloaikaa 6h. Jos pitäisi polttaa sillä 50:tä valkoista lediä, ei siitä tulisi mitään. Eli tuota joutuu varmaan pitämään 24/7 halogeenin alla, että sen valon edes näkee illalla. Tietenkin jos tuossa on paljon parempi kenno voi homma toimia.

 2. Vote -1 Vote +1Jussi
  says:

  Niissä ulkovaloissa on varmaankin moninkertaisesti kirkkaampi se yksi ledi, verrattuna noihin. Kun ulkovalon tarkoitus on varmaankin valaista ympäristöä, toisin kuin jouluvalojen. Virrankulutus on siten myös hieman erilainen.

 3. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Yölamppu aurinkokennoilla…

 4. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Veikkaan kanssa, että tuohon 9h kestoon ei Suomessa päästä joulun tienoilla.

 5. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Kahdella AA akulla ei todellakaan paljon juhlita. Niissä ulkovaloissa mitkä joku mainitsi, on 2 AAA akkua, joiden jännite on 1.2V. Niiden varauskyky ainakin haihtui parissa illassa.

Speak Your Mind

*