Kiinassa torkutaan oudoissa paikoissa

nukkujat.jpg

Saksalaista valokuvaajaa Bernd Hagemannia kiehtoo Kiina ja sen ihmiset. Aina kun hän kiertelee Shanghain kaduilla, hänelle on mukana pokkari, jolla näpsii kuvia mitä erikoisimmissa paikoissa nukkuvista kaupunkilaisista. Hagemann haluaa välittää kuvillaan rauhallisuutta, joustavuutta ja sopeutuvaisuutta, joka kuuluu maan kulttuuriin.

yli 600 kuvaa on jaoteltu eri kategorioihin. On “hardsleepers” (ihmiset, jotka nukkuvat erikoisissa paikoissa tai asennoissa), “softsleepers” (torkkujat, joilla on pehmusteita) ja “groupsleepers” (ryhmänukkujat). Kuvat löytyvät osoitteesta nickerchen.com.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. Japanilaiset ovat myös aika kovia nukkumaan mm. metrossa salkku tyynynä. :D

 2. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Suomessakin näkee ajoittain henkilöitä jotka ottavat nokkaunia busseissa ja ratikoissa.. Siis sammuneita pummeja.

 3. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  moi tuulee ja sataa

Speak Your Mind

*