Kiinassa torkutaan oudoissa paikoissa

nukkujat.jpg

Saksalaista valokuvaajaa Bernd Hagemannia kiehtoo Kiina ja sen ihmiset. Aina kun hän kiertelee Shanghain kaduilla, hänelle on mukana pokkari, jolla näpsii kuvia mitä erikoisimmissa paikoissa nukkuvista kaupunkilaisista. Hagemann haluaa välittää kuvillaan rauhallisuutta, joustavuutta ja sopeutuvaisuutta, joka kuuluu maan kulttuuriin.

yli 600 kuvaa on jaoteltu eri kategorioihin. On “hardsleepers” (ihmiset, jotka nukkuvat erikoisissa paikoissa tai asennoissa), “softsleepers” (torkkujat, joilla on pehmusteita) ja “groupsleepers” (ryhmänukkujat). Kuvat löytyvät osoitteesta nickerchen.com.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *