Mac-O-Lantern Halloweenkurpitsa MAC

macit.jpg

Nyt kun useat ovat vielä viehättyneet oranssiin, niin esitelläänpä tämä projekti, jossa lintupönttö-MACeistä tehtiin Halloween-kurpitsat. Kaverukset olivat keränneet vanhoja tietokoneita taideprojektia varten, joka ei koskaan toteutunut. Halloweenin alla he saivat idean muuttaa koneet kurpitsoiksi. He puhdistivat laitteet, maalasivat oranssiksi ja ohjelmoivat kasvot. Lähteessä on valmistusohjeet. Joka tapauksessa aika hauskan näköiset nuo oranssit koneet.

Lähde: badbanana.typepad.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.17/5)

Comments

  1. Vote -1 Vote +1kommentti
    says:

    Mac voidaan kirjoittaa ihan Mac vaan, caps lock ei ole tarpeellinen. Onko tämä nyt niinkuin ainut Mac uutinen josta tällaisena aika kannattaa kirjoittaa, sattui nimittäin maailman edistyksellisin käyttöjärjestelmä päivittymään tossa viime perjainta. Ainiin, tehän olitte M$:n fanipoikia koko roikka, no eipä mitään. (Ei olla! Mää ainakin kerran käytin koulussa linuxia.)

  2. Vote -1 Vote +1Jyrki
    says:

    Kirjoittaisin kyllä käyttöjärjestelmistä, mutta kuten niin loistavan sarkastiseen sävyyn kirjailet, niin ironisesti en todellakaan tiedä käyttöjärjestelmien versioista paljon mitään. Olen kyllä opiskellut usean vuoden tietotekniikkaa, mutta lähinnäkin teoriapuolta. Käyttöjärjestelmä nyt on mikä sattuu olemaan, se riittää minulle. Siis: En halua kirjoittaa aiheesta, jonka käytännön sovelluksista minulla ei ole tietämystä.

Speak Your Mind

*

Amazon.co.uk suosituimmat DVD:t. HUOM! nyt ilmainen toimitus Suomeen kaikille yli £25 tilauksille!