Ford GT radio-ohjattava kulkee 95km/h

ford-gt-rc-car_48.jpg

Tässä on miehekäs radio-ohjattava. Pituutta 1:5 Ford GT replikalla on lähes metri ja se kulkee 95km/h. Voimanlähteenä on 23cc moottori, joka hyrrää lyijyttömän bensiinin ja 2-tahtiöljyn sekoituksella. Pikaisen pysähtymisen takaavat levyjarrut. Myyjän sivuilla kehotetaan ottamaan yhteyttä pieneen autopajaan moottorin huoltoa ja tuunausta varten. Hintaa lelulla on $649. Tällä ei varmaan ihan missä vaan saa ajella.

Lähde: www.wowzzers.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (16 arviota, keskiarvo: 4.38/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Jere
  says:

  Itse en näe tässä kauheasti uutisen aihetta, kun tuommoisia +90km/h kulkevia radio-ohjattavia autoja on jo kuitenkin ollut jo jonkin aikaa, että ei tuo mikään mullistava keksintö ole. Varmaankin aika perus sarjavalmisteinen ns. isojen poikien lelu. Ja tuskinpa tuollaisella ajelu on kielletty muualla kuin teillä. Se onkin jo asia erikseen missä tuollaisella uskaltaa ajaa kahva pohjassa, lähemmäs satasta kiitäessä futiskentällä pienehköllä kivellä tai töyssyllä voi olla kohtalokkaat seuraukset.

 2. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Hintaa suunnilleen saman verran kuin esim jollai Kyoshon ruudikkaammalla mallilla. Kokoa sitten onkin sekä autossa että moottorissa reippaasti enemmän kuin siinä kyoshossa. Ei olisi huono ostos ollenkaan.

 3. Näitähän on saanut jo pitkään ja näillä 1:5 kokosilla rata-autoilla taitaa olla kilpailuluokkakin.

 4. Vote -1 Vote +1hermanni
  says:

  http://www.youtube.com/watch?v=BbpcUcPUMZA
  tässä oikea toimiva ferrari pienoismalli

 5. +1 Vote -1 Vote +1Kaapo
  says:

  Tämä on paljon hienompi, nopeampi ja halvempi: http://www.jr-hobby.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=948

 6. Vote -1 Vote +1puleva
  says:

  ohjaus maihtaisi jo 95km/h vauhdissa olla melko hankalaa kun kaverin autolla joka kulkee 40km/h kerkesin kiihdyttää ja suora rysäys seinään;)

 7. Vote -1 Vote +1hyymanni
  says:

  miköhän mahtaa olla hermanni toi youtubeessa nimi osoite jolla sais haettua sen videon? kun en ite pysty kattoo kun ei oo kirjautuneena sinne.

Speak Your Mind

*