Puhuva CD-kansio

cd_album.jpg

Kännykkään ei saa enää puhua autolla ajaessa. Mutta muuta oheistoimintaa ei ole kielletty, kuten pullon avaamista, karkin kaivamista pussista, radion kanssa säheltämistä tai CD-levyn vaihtamista. Potentiaalinen vaaratilanne syntyy, kun alkaa etsiä CD-kotelosta haluamaansa levyä. Tässä vaiheessa tämä vitkutin astuu kehiin.

Albumissa on tilaa 20 levylle, kaksi per sivu. Jokaisen CD:n kohdalle voi äänittää kolmen sekunnin kuvauksen. Kun sivuja kääntelee, laite toistaa mitä levyjä sivulla on. Näin musiikin vaihdossa ei tarvitse hetkeksikään irrottaa katsetta tiestä. Ja jos ei muuta, niin tällä saisi ainakin omistajan hermostumaan, kun vaivihkaa vaihtaisi levyjen paikkoja.

Lähde: www.otherlandtoys.co.uk

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.42/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  3sekunnin näyte? No entäpä jos haluan matkalle mukaan vaikkapa levyn ¨The chocolate starfish and hotdog flavoured water¨ tai muun vastaavalla nimihirviöllä siunatun albumin?

 2. Vote -1 Vote +1hermanni
  says:

  itse asiassa auto täytyy pysäyttää radion säädön ajaksi tai sen on tehtävä apukuski

 3. Vote -1 Vote +1määvaan
  says:

  Itse kuuntelen autossa musiikkia USB-muistitikulta. Huomattavasti kätevämpi käyttää kuin nippu CD-levyjä ;)

 4. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Itse kuuntelen autossa musiikkia radiosta tai ipodilta…huomattavasti suurempi musiikkivaranto kuin yhdellä CD:llä ;)

 5. Vote -1 Vote +1puleva
  says:

  itse kuuntelen autossa musiikkia radiosta ja cd levyiltä koska vanhoissa autoissa ei valitettavasti ole usb liitäntää joten tuollainen olisi melko kätevä mutta en tiedä miten tuo käytännössä toimisi:)

 6. Vote -1 Vote +1puleva
  says:

  omassa autossani Musiikkia kuunnellaan radiosta ja cd levyiltä koska vanhoissa autoissa ei valitettavasti ole usb liitäntää joten tuollainen olisi melko kätevä mutta en tiedä miten tuo käytännössä toimisi:)

 7. Vote -1 Vote +1HI-TECHMAN
  says:

  Minulla on autossa vanha kasettimankka josta kuuntelen musaa, kuunneltavan musiikin siirrän 2gt muistitikulle ja tikku laitetaan tupakansytyttäjästä virtansa saavaan lähettimeen, lähetin soittaa musiikin ja siirtää sen radioaalloilla mankkaani jossa on kanava viritetty esim 89,8 , hyötyä aparaatista on siltä kantilta että
  yksikään sivistynyt liimanhaistelija ei ala kasettimankkaa pölliin
  ja sitä myötä hajottamaan auton ikkunoita.

 8. Tämäkin tuote on etupäässä suunnattu näkövammaisia kuluttajia ajatellen, eihän vielä ole toistaiseksi teknisesti mahdollista kirjoittaa CD-levyn pintaan kappaletietoja pistekirjoituksella. Odotankin tekniikan vielä kehittymistä jahka saadaan cd-levy-kotelotasku joka osaa kirjoittaa pistematriisi lukulaitteeseen kappaleen soidessa, sen laulun sanat reali ajassa kuurosokeille kuluttajille jotka hekin näin pääsevät nauttimaan musiikin tuomasta rauhoittavasta atmosfääristä.

Speak Your Mind

*