Tyylikäs laskukone-vyönsolki

Calcurator Belt Buckle

Laskimet löytyvät kyllä nykyään jokaisesta kännykästä, mutta ehkä tällä tyylikkäällä vyönsolki-laskimella voisi tarkistaa vaikka lentokoneessa vieraiden valuuttojen tax-free hintoja. Nörttikerroin nousee kyllä myös välittömästi tällä laskimella.

Lähde: forevergeek.com

Sami Laakkonen on vieraileva bloggaaja, joka ylläpitää omaa kotiteatteri- ja tietokone-aiheista blogiaan osoitteessa tekniikanihmelapsi.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 1.82/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Varmasti käytännöllinen.. Yrittää nyt kaivaa vyötä ja näppäillä siihen numeroita. Ja näppäiltyjen numeroiden näkyviin saattaminenkin on oma ohjelmanumeronsa.. Varsinkin jos istuu samalla. Onpahan sitten siellä lentokoneessa kanssamatkustajilla pohtimisen aihetta kun yrität äheltää ja kiroilla molemmat kädetä vyön tienoilla samalla kurkkien sinne.

 2. Vote -1 Vote +1Hukka, Susi Hukka
  says:

  Tommoisen näppäimistöllä ja näytöllä varustetun kapineen kanssa kun pyrit lentokoneeseen väärässä maassa, niin voi olla että lentokoneen sijasta löydät itsesi nopeasti turvatarkastus gorillojen hellästä huomasta.

 3. Vote -1 Vote +1Kopli
  says:

  heikkinen ei tainnut nyt ihan ymmärtää. Laskukonehan on vyössä siksi että se on siistiä. Ei sen takia että sitä koskaan käytettäisiin.

 4. Vote -1 Vote +1tco03
  says:

  Hyvin äkkiä tietyissa vapaissa demokratioissa saa 9mm reikiä päähänsä jos vartalossa on kiinni tuollainen epäilyttävä. numeronäyttö

Speak Your Mind

*