Hilavitkutin.com Videoblogi avattu!

Hilavitkutin.com Videoblogi avattu!

Hilavitkuttimeen juttuja Netin kätköistä etsiessä tulee jatkuvasti vastaan kaikenlaista hupaisaa, joka ei välttämättä kuitenkaan sovi Hilavitkuttimeen julkaistavaksi. Yksi tällainen sisältö on oudot, hauskat ja muuten vaan mielenkiintoiset videot.

Koska haluamme pitää Hilavitkuttimen entistä enemmän yksinomaan laiteblogina, mutta meistä on mukava jakaa löytämiämme hauskoja videoita, niin päätimme perustaa erillisen blogin netin kätköistä löytyneiden videoiden esittämiseksi. Uusi videoblogi on nimetty yksinkertaisesti Hilavitkutin.com videoblogiksi. Blogi löytyy mm. sivujen ylävalikosta tai suoraan osoitteesta www.hilavitkutin.com/videoblogi/. Uudet videot voi myös tilata RSS-syötteenä osoitteesta www.hilavitkutin.com/videoblogi/feed/rss/. Syötteiden lisäksi videoita on mahdollista seurata tilaamalla vaikkapa videouutiskirje, joka löytyy ylhäältä videoblogi sivujen oikeasta valikosta. Uutiskirjeen tilaajat saavat sähköpostiinsa viikoittain linkit kaikkiin viikon aikana blogissa julkaistuihin uusiin videoihin.

Pyrimme valitsemaan videoblogissa julkaisuun hauskimmat ja mielenkiintoisimmat webissä pinnalle nousseista videoista. Blogissa julkaistaan ainoastaan “työpaikkaturvallisia” ja mukavia videoita. Emme myöskään julkaise väkivaltaisia “loukkaantumisvideoita”, tai muita videoita, jotka ovat meidän mielestämme loukkaavia. Tarkoituksena on tarjota lisää piristystä päivään, ei pilata sitä.

Tavallisesti videoita tullaan julkaisemaan 1-3 päivässä, tarjonnasta riippuen. Uusimpien videoiden otsikot löytyvät myös Hilavitkutin.com pääsivujen oikeasta laidasta listattuna.

Eli eipä sitten muuta, kuin hauskoja videohetkiä. Videoblogiin pääset siirtymään suoraan tästä

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 4.53/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1lollers
  says:

  Mahtavaa! Kiitos! Tätä on odotettu.

 2. Vote -1 Vote +1zimo
  says:

  Hienoa että näinkin hyvä sivusto vain paranee ja laajenee!

 3. Vote -1 Vote +1DeeGee
  says:

  Videoblogin RSS-tiedosto ei kelpaa ainakaan RssReaderille.
  http://www.feedvalidator.org/check?url=http://www.hilavitkutin.com/videoblogi/feed/rss/

 4. Vote -1 Vote +1NiSSE
  says:

  Hienoa! Kiitoksia kovasti :)

 5. No niin, nyt on myös feedi validia. Sotkua aiheuttivat videot, joiden koodi ei näköjään ollut pätevää.

 6. Vote -1 Vote +1Tossu
  says:

  Hyvä hyvä. :) Myös kaikki muut paitsi hilavitkuttimet, joita tässä sivustolla esiintyy, voisi siirtyä sinne.
  Edit: Tämä muokkaus on hyvä

Speak Your Mind

*