Kuubalaiset banaanit rantautuivat Hollantiin

banaanit.jpg

Terschelling -saari sijaitsee 110 kilometrin päässä Amsterdamista. Saari sai nykyisen muotonsa kovassa myrskyssä vuonna 1296. Sen jälkeen saaren rantaan on saapunut laivoilta pudonnutta tavaraa. Tällä viikolla koko saari sai nauttia suuresta määrästä banaaneja, jotka putosivat kuubalaiselta rahtilaivalta myrskyssä. Helmikuussa (alempi kuva) ranta täyttyi alumiinisalkuista ja lenkkareista. Ranta on varmasti suosittu ulkoilukohde.

Lähde: news.nationalgeographic.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 arviota, keskiarvo: 4.47/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Eihän tuo vielä mitään, mutta lehdessä oli juttua kerran myrskyssä kaatuneesta laivasta, jossa oli moottoripyöriä lastina. Pari konttia ajautui rantaan ja paikalliset hakivat ajopelit pois. Jotain häslinkiä siitä kyllä syntyi, mutta en muista saivatko pitää ne pyörät lopulta vai ei..

 2. Vote -1 Vote +1puleva
  says:

  empä tiennyt että laivoilta lentää noinkin paljon tavaraa “yli laidan“ ….

 3. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Tulis saman verran olutta joskus.

 4. Vote -1 Vote +1Nipa
  says:

  Mustalla merellä olisi nyt 2000 tonnia öljyä tarjolla :(

 5. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  “Eihän tuo vielä mitään, mutta lehdessä oli juttua kerran myrskyssä kaatuneesta laivasta, jossa oli moottoripyöriä lastina. Pari konttia ajautui rantaan ja paikalliset hakivat ajopelit pois. Jotain häslinkiä siitä kyllä syntyi, mutta en muista saivatko pitää ne pyörät lopulta vai ei..”

  Joo britanniassa taisi tapahtua, luin itsekkin lehdestä.
  Muistaakseni saivat pitää, koska britannian lakien mukaan löytäjä saa pitää rannikoille ajautuneen tavaran. Tavaraa kuitenkaan ei saa hakea haaksirikkoutuneiden laivojen sisältä.

 6. Tuostahan saisi aika hyvää bisnestä, kun rupeasisi myymään noita kamoja. :)

Speak Your Mind

*