Valmista omat soijamaidot Soybella -soijamaitokoneella

soybella_soijamaito_valmistaja.jpg

Monet meistä suomalaisista eivät pysty nauttimaan maitotuotteista joko laktoosi-intoleranssin vuoksi, tai sitten oman, eläinkunnan tuotteet ruokavalion ulkopuolelle rajaavan maailmankatsomuksensa vuoksi. Maitotuotteiden ohella kaupoissa on saatavilla onneksi kuitenkin esimerkiksi soijamaitoa, joka ei sisällä eläinkunnan tuotteita, mutta toimii mainiosti maidon korvikkeena. Soijamaidon suurkuluttajien onkin nyt mahdollista hankkia kotiinsa myös oma, soijapavuista valmista soijamaitoa valmistava keittiökone. Soybella niminen soijamaitokone valmistaa  juomavalmiin soijamaidon soijapavuista ja vedestä tarvittaessa jo 15-minuutissa. Vaihtoehtoisesti laitteella voidaan valmistaa maitoa myös muista palkokasveista tai vaikkapa pähkinöistä.

Laite on tilattavissa tuotteen kotisivuilta 129 Dollarin hintaan.

Lähde: www.soyabella.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 3.78/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Dragow
  says:

  “Vaihtoehtoisesti laitteella voidaan valmistaa maitoa myös muista palkokasveista tai vaikkapa pähkinöistä.”

  Ööö.. Hernemaitoa? Pähkinämaitoa? Mahtaa olla hyvän makuista.

 2. Muistakaa hyvät vegaani-vanhemmat antaa oikeeta maitoo vauvoillenne ettei pääse käymään kuten tämä vegaani pariskunta, alkakoon tureintoilijaksi jokainen vapaasta omasta tahdostaa.

  Soijamaidolla ja omenamehulla ruokittu vauva kuoli kuuden viikon ikäisenä ja painoi vain vajaat 1,4 kiloa. Atlantassa Yhdysvalloissa asuva pariskunta todettiin syylliseksi murhaan

 3. Soijan viljelyn aiheuttamien ympäristötuhojen ja soijan sisältämien syöpää aktivoivien hormonien johdosta soijan maahantuonnista pitäisi säätää sama rangaistus kuin terrorismista ja soijamaidon tarjoamisesta alaikäiselle pitäisi tuomita vähintään samalla asteikolla kuin törkeästä pahoinpitelystä.

 4. Mutta taas on kansalaisen pää pyörällä Patja Jäppisen mielestä soija aiheuttaa syöpää ja Tohtori Tolosen terveysuutisissa kehutaan soijaa syöpää ehkäisevänä tuotteena.

  http://www.biovita.fi/suomi/uutiset_tiedotteet/270704_02.html

 5. Vote -1 Vote +1Jarno
  says:

  Vuonna 2001 noin 90 prosenttia (tilanne tuskin on muuttunut mihinkään) Suomeen tuodusta soijasta meni eläinten rehuksi, joten suurella todennäköisyydellä sekasyöjät kuluttavat välillisesti enemmän soijaa kuin esim. kasvissyöjät.

 6. Vote -1 Vote +1Killer27
  says:

  PAPUMAITOA!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Vote -1 Vote +1Kopli
  says:

  Marko Vanhanen. Kaikki vegaanijärjestöt painottavat rintamaidon merkitystä kersojen ruokinnassa. Samoin vegaanijärjestöt korostavat, että kersoille ei saa missään nimessä antaa soijaa, eikä kyllä omenamehuakaan.

 8. Petja Jäppisen valehtelu on suoraan sanottuna raivostuttavaa. Soija on todella ekologinen sapuska, jolla pystytään tuottamaan laadukasta proteiinia ekologisemmin kuin millään muulla keinolla.

  Soijan syöminen vähentää tutkitusti syöpäriskiä useiden syöpätyyppien kohdalla.

  Soijasta ja syövästä juttua esim. täällä: http://www.vanderbilt.edu/AnS/psychology/health_psychology/soycancer.htm

Speak Your Mind

*