Vanhalta näyttävä webbikamera

Vanhalta näyttävä webbikamera

Tämä erikoinen vanhannäköinen webbikamera toimii vga-tarkkuudella eikä vaadi erillistä ajurin asennusta. Tai ei se oikeastaan näytä vanhalta. Vanha näyttäisi luultavasti samalta kuin ensimmäiset webbikamerat. Kai tämä on sitä steampunkia. Mene ja tiedä. Saisivat tehdä koko oheislaitesarjan ja tietokoneen tällaisella lookilla ja vielä teräksestä hitsaamalla. Tällä on hintaa $11,67.

Lähde: www.chinavasion.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 4.10/5)

Comments

 1. aika halpa on.. :/

 2. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Chinavasion.. Noh, eipä ole paha hinta niin voisi ostaa koristeeksi, kun tuotteen elinkaari ei varmaan ole kummoinen. (Tiedän kyllä, samalta suunnalta tulee logitechit ja muutkin tunnetut merkit, mutta silti..)

 3. Vote -1 Vote +1Kopli
  says:

  Jesus että sapettaa tuommoinen “vanha” metallipinta. Todella hikisen ja halvan näköinen. No halpahan se toki onkin.

 4. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Mielestäni erittäin tyylikäs. Ei varmaan tosiaan kestä kauaa, mutta riippuu miten sitä pidät. Ei se itestään hajoa (ainakaan ihan heti :D ).
  ja nykyään kaikki tulee muutenkin kiinasta, eli sen nyt ei luulis vaikuttavan asiaan.

 5. Vote -1 Vote +1AtomBoy
  says:

  Eihän tosi tosi stampunk modaaja tuommoista huoli. Liian muovisen ja halvan näköinen. Itse voisin kyllä tommosen ostaa, kun ei kärsivällisyys ja into riitä minkäänlaiseen modaukseen. Tieskani onkin ulkonäöltään niin tusina massaa kuin vain olla.
  Äänestys kehiin? Onko tietokoneesi koteloa tai muuta oheislaitetta Modattu mitenkään? Ja oletko modannut itse vain modauttanut jollain muulla?

 6. Ihan kivan näköinen mutta ei mielestäni edusta ihan sitä perinteistä steampunkia. Hintansa puolesta voisi tilata tuollaisen koristeeksi vaikka webbikamera jo löytyykin. Tai ehkäpä voisi omansa modata. Kuparia, messinkiä ja nahkaa.. mmm….

 7. Jos tuo olisi oikeasti metallia eikä muovia, niin se olisi pirun tyylikäs. Hintakin voisi olla toki toisenlainen silloin.

 8. Vote -1 Vote +1Miski
  says:

  Webbikamerat, ihmiskunnan tuho.

 9. Vote -1 Vote +1ärrimurri
  says:

  Steampunk-henkeä tavoiteltu?

Speak Your Mind

*