Playstation 3 sai Divx tuen ja PSP tuen nettiradiolle

 sony-psp-and-ps3.jpg

Sony jatkaa edelleen pelikonsoliensa tiheää softapäivittelyä. Tällä kertaa PS3 saa softaversio 2.10 myötä tuen Divx ja WMV videoille, joka varmasti ilahduttaa kovalevyllä laajaa videokokoelmaa säilyttäviä. Uutena erikoisempana ominaisuutena konsolissa on nyt myös mahdollista käyttää “äänenmuunninta” peleihin liittyvän äänichatin efektinä.

Sonyn kannettava konsoli PSP saa uudella päivityksellä mallinumeroa 3.80 tuen nettiradiolle. Tätä kautta konsolia on siis mahdollista käyttää täysiverisenä w-lan radiona. Lisäksi markkina-alueilla, joilla on myynnissä PSP konsoliin digi-tv -viritin,  on nyt mahdollista käyttää ohjelmaopasta ja nauhoittaa ohjelmia suoraan konsolin muistikortille.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 3.00/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1F@nnh
  says:

  Toisaalta miksi PSP:ellä pitäisi saada katsottua telkkaria??

 2. Vote -1 Vote +1Johannes
  says:

  Miksi ei? Mutta on aika “reilua” että kun xboxiin tuli sama toiminto, niin pisteitä tuli 2-3, mutta kun pleikkaan tulee, niin se on niin hienoa! Ei tätä hypetyksen määrää.

 3. mahtavaa, tosin wmv:t toimivat ainakin itsellä heti paketista koneen nostettuani.

 4. Vote -1 Vote +1jepjep
  says:

  Ihan kiva että PS3 sai myös Divx tuen. Nämä PSP uudistukset eivät taas kohauta. Johan tuolla vehkeellä on voinut nettiradioita kuunnella yli vuoden custom firmwarella ja PSP radio softalla.

Trackbacks

 1. [...] PSP käsikonsolillensa. Viime viikkoina PSP on saanut ohjelmistopäivitysten myötä mm. nettiradio-ominaisuuden ja myös Skype-ominaisuus on tulossa laitteelle kovaa vauhtia. Tällä kertaa julkistettu uutuus on [...]

Speak Your Mind

*