Playstation 3 sai Divx tuen ja PSP tuen nettiradiolle

 sony-psp-and-ps3.jpg

Sony jatkaa edelleen pelikonsoliensa tiheää softapäivittelyä. Tällä kertaa PS3 saa softaversio 2.10 myötä tuen Divx ja WMV videoille, joka varmasti ilahduttaa kovalevyllä laajaa videokokoelmaa säilyttäviä. Uutena erikoisempana ominaisuutena konsolissa on nyt myös mahdollista käyttää “äänenmuunninta” peleihin liittyvän äänichatin efektinä.

Sonyn kannettava konsoli PSP saa uudella päivityksellä mallinumeroa 3.80 tuen nettiradiolle. Tätä kautta konsolia on siis mahdollista käyttää täysiverisenä w-lan radiona. Lisäksi markkina-alueilla, joilla on myynnissä PSP konsoliin digi-tv -viritin,  on nyt mahdollista käyttää ohjelmaopasta ja nauhoittaa ohjelmia suoraan konsolin muistikortille.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. Johannes says

    (click to show comment)

  2. jepjep says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *