Saddamin huvialus myynnissä

saddams-mega-yacht-for-sale-complete-with-secret-passage.jpg

Saddamin mega-jahti on myynnissä. Diktaattori toimi kuten kuka tahansa ristiriitaisia tunteita herättävä diktaattori ja suojasi selustansa mm. luodinkestävällä lasilla, sisäisellä tv:llä, konekivääreillä, ohjuksilla ja salatiellä, joka johtaa aluksen läpi pienelle pikaveneelle ja minisukellusveneelle. Hintaa huvialuksella on 34 miljoonaa dollaria.

Lähde: www.radaronline.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 3.64/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Jaztee
  says:

  Lainatkaas poijat 40 miltsiä. Kyllä S/S Husseinilla kelpais mennä :P

 2. +1 Vote -1 Vote +1pellet
  says:

  tahtooo… ei taida olla kuvia ulkopuolelta?

 3. Vote -1 Vote +1Jörg
  says:

  Minulle riittäisi, jos saisin asentaa konekiväärit ja ohjukset soutuveneeseeni.

 4. Olihan saddamilla tätäkin isompi jahti Al-mansur joka makaa tigris joen pohjamudassa edelleen. Lieneekö aluksessa tallella yhä Saddamin pöytähopeat jotka alukseen varustettiin sen valmistuessa Turun telakalta. Aluksen epäviisaasti upottivat liitouman hävittäjät useilla ilmaiskuilla, huolimatta tusinasta suorasta ohjusosumasta alus jäi hylkynä kellumaan pinnalle vain hiukan kallistuneena. Parinvuoden hylättynä olon jälkeen se kaatui ja vajosi hiljalleen pohja sedimenttiin. Ilmaiskujen kestävyys saatiin aikaan käyttämällä teräslevyinä ruotsalaista panssarilevyä sekä vesitiiviiksi suljettavilla välilaipioilla. Al-mansur aluksen vähästä käytöstä kertoo vasa-dieselien käyttötuntien ollessa todellä vähäiset.

  Liittoutuneiden sotilasjohdossa kun vain olisi ollut senkin verran järkeä että olisivat vallanneet aluksen omaan käyttöön ja hyödyntäneet aluksessa olevaa täydellistä leikkaussalivarustusta iräkilaisten lasten pelastamiseen. Mutta ei, aitoon rambo-idiootti tyyliin piti tämäkin irakin kansan omaisuus saada tuhottua Bush-instant-demokratia apuun vedoten.

  http://www.operations.mod.uk/telic/images/misc/yacht_hr.jpg

 5. Vote -1 Vote +1Jaztee
  says:

  Jos tuo Al-mansur oli vahvasti aseistettu niin eipä sitä varmaan olisi niin helppo ollut vallata. Tappiota olisi saattanut tulla vahvasti. Ja mistä sitä tietää jos Saddamin joukot sen olisivat räjäyttäneet ennen poistumistaan.

 6. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Katselinkin sitä google earthista sitä toista laivaa.. Ihmettelinkin jo että ovatko nostaneet sen kun kerran on myynnissä, mutta sillä olikin kaksi laivaa..

 7. Vote -1 Vote +1heebo
  says:

  Eikun ottamaan lainaa pankista.

 8. Vote -1 Vote +1u dont wanna know
  says:

  jos saa konekiväärit ja kaapit täynnä AK-neljäseiskoja ni sitte kyll ostaisin…

Speak Your Mind

*