CarCapsule autokupla suojaa autoasi ajan hampailta

CarCapsule autokupla suojaa autoasi ajan hampailta

Auto on monille meistä oikea silmäterä. Likaroiskeita ja naarmuja pellillä pelätään ja varotaan, kuin syöpää konsanaan. Autoihinsa neuroottisella tarkkuudella suhtautuville on nyt onneksi tarjolla uusi keino suojella silmäterää ajan hampailta. CarCapsule on  auton ympärille viritettävä pienikokoinen “kuplahalli”, joka suojaa autoa pölyltä ja muilta mahdollisilta ympäristön koettelemuksilta. Vaikka kapseli ei sovellukaan ulkokäyttöön, niin voihan epäpuhtaus hyvin uhata myös omassa autotallissa. PVC muovista valmistettuja, ilmapumpulla varustettuja autokapseleita on kaupan AutoSport Catalog verkkokaupassa hintaan kahta eri kokoa $269 2,4 metrin mittaisena ja $419 6,6 metrin kokoisena.

Lähde: www.ohgizmo.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 arviota, keskiarvo: 3.60/5)

Comments

 1. Tämän pussin kun laittaisi auton ympärille niin heti oltaisiin parvekkeelta tiputtelemassa tupakantumppeja suojakuplan päälle, se siitä auton suojasta. Toimisi ehkä jossain vatikaanissa mutta ei täällä härmässä.

 2. Vote -1 Vote +1Jeremiah
  says:

  ^ “Vaikka kapseli ei sovellukaan ulkokäyttöön, niin voihan epäpuhtaus hyvin uhata myös omassa autotallissa.”

  Ulkokäyttöönhä on omat peitteensä :9

  Mutta jos olisin porho niin kyllä omat klassikkoautot olisi lasivitriinissä.

 3. Vote -1 Vote +1HI-TECHNOMAN
  says:

  No jos minä olisin porho niin en tuollaista alkeellista suojaa käyttäisi
  koska tuonnehan pumpataan ilmaa ja se aiheuttaa ajan myötä korroosiota jos mukana on kosteutta.
  Minä rakennuttaisin tallin jonka voisi imeä tyhjiöksi, näin voi jo puhua
  säilöstä johon ajan hammas ei todellakaan pure, hiton amatöörit!!

 4. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Mikä estää imemästä sitä tyhjiötä tuohon muovipussiin? Tallin rakentaminen tarpeeksi tiiviiksi voi tulla maksamaan jopa keskivertoporholle liian suuren summan rahaa.. Tuollainen kupla siis, mutta ei täytetä ilmalla vaan imetään tyhjiöön.

 5. Vote -1 Vote +1pelle
  says:

  heikkinen, jos tarkkoja ollaan, niin miten voi imeä kuplan tyhjiöksi:) eihän se ole enää kupla silloin

 6. kuvan auto sisältyy hintaan?!

 7. Vote -1 Vote +1Yabba
  says:

  Miksi hitossa se auto pitäisi kuplaan/talliin piilottaa, siinähän menee kokonaan se idea pesetyttää/vahatuttaa/kiillotuttaa sitä rolssia sillä autokuskilla päivät pitkät… Tai noh, hyvä on, eihän sitä miljoonien autoa missään piilossa pidetä vaan sillä rällätään päivät putkeen ja veetuillaan taviksille. Toisaalta, tuo taitaa olla suunnattu niille rakentelijoille jotka pimppaa autojaan Pimp my Riden tavoin eli se on ihan sama mitä konepellin alta löytyy, kuhan näyttää hyvältä (ja päälle vielä tuhotaan pakarin äänenvaimennin), eli tyynink.

 8. Vote -1 Vote +1Sebastian
  says:

  hmm tyhjiöksi imeminen rutistaisi kyllä auton kasaan.. kun pussi puristuisi peltiävasten ja jatkaisi puristumistaa..
  Mutta suojakaasua ilman asemasta esim helium, argon.. jne vois toimia..

 9. Vote -1 Vote +1JEA
  says:

  Suojakaasuksi voisi typpi (muodossa N2) olla hyvä, koska se on passiivinen, hajuton ja väritön. Se myös suojaa renkaita haurastumiselta ja kumiosia (happi, kosteus ja mikrobit haurastavat), kuten myös rautaisia ja muita metallisia osia ruosteelta. Samalla sitä voidaan sujauttaa renkaat täyteen jolloin renkaat eivät haurastu sisältä yhtä nopeasti, jousittamaton massa putoaa promillea (painaa vähemmän kuin ilma missä on myös typpeä), renkaat kestävät pidempään ja renkaat tyhjenevät itsestään 3-4 kertaa hitaammin. Mainio kaasu tähän tarkoitukseen siis.

 10. Vote -1 Vote +1supermän
  says:

  Eihän tuossa nyt mitään järkeä ole. Nimittäin autostahan haihtuu pieniä määriä liuotinhöyryjä moottoritilasta, tankista yms roiskeista konetilassa. Höyryt jää kuplaan tekemään tuhoja maalipinnalle ja kaikkeen. Parempi tasalaatuinen ilmanvaihto ja vaikka harva puuvillakangas suojaksi pölyltä päälle.

Speak Your Mind

*