Lapstix antaa yksityisyyttä laptopin käyttäjälle

Lapstix antaa yksityisyyttä laptopin käyttäjälle

LSX Enterprises on ilmoittanut lehdistötiedotteessaan hakeneensa patenttia kuvan mukaiselle Lapstix-nimiselle yksityisyyssuojalle. Tämä on mielestäni hyvä keksintö, sillä siinä on otettu jokapäiväinen esine ja yksinkertaisesti annettu sille täysin uusi käyttötarkoitus. Yritykset voivat sitten ostaa näitä omilla logoillaan.

Lähde: www.businesswire.com (lehdistötiedote)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 arviota, keskiarvo: 3.75/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1joo
  says:

  Itse kyllä luottaisin enemmän 3M™ Tietoturvasuojaan, joka kaventaa näytön katselukulman 60 asteeseen. Aika epäkäytännöllisen tuntuinen tuo. Tuskin tule mitään menestystuotetta. Meidän firmassa lähes kaikissa läppäreissä (noin 100 kpl) on tietoturvasuojakalvot, jotka saa tarpeen tullen otettua pois ja laitettua takaisin. Toki nekään eivät peitä selän takana olevan urkkijan näköyhteyttä.

 2. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Varmin suoja saavutetaan käyttämllä näyttöä jota ei voi lukea lainkaan ilman erityisiä laseja. Tällaisia käytetään esim pankeissa, mutta en kylläkään tiedä onko sellaisilla varustettuja läppäreitä myynnissä..

 3. Vote -1 Vote +1Pekka
  says:

  Olan ylihän voi aina katsella.. Varsinkin jos joku tuollasta käyttää niin uteliaisuushan siinä herää että mitä tyyppi selailee. Mut hyvä esim. lentokoneessa.

Speak Your Mind

*