Lentävä lautanen vanhoista satelliittilautasista

Lentävä lautanen vanhoista satelliittilautasista

Merriwether nimimerkillä blokkaileva mies sattui satelliittiantennien hautuumaalle ja nappasi sieltä mukaansa kaksi 3-metristä lautasta. Kaiken muun kierrätysrakentelun ohessa hän kyhäsi näistä lautasista lentävää lautasta muistuttavan rakennelman. Lapset saivat siitä leikkimajan, joka on kenties paremmin säätä kestävä kuin puumaja. Toisaalta eikös nämä majat ole kuitenkin kesäpäivien leikkejä varten.

Lähde: intotheborderlands.blogspot.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.50/5)

Comments

 1. Oikein toteutettuna melko turvallinen. Väärin toteutettuna voi aiheuttaa välitöntä vaaraa terveydelle tai omaisuudelle, tai välillisen hengenvaaran.

  Tämä on aina syytä muistaa kun rakennellaan kierrätys kamasta ja varsinkin kun rakennetaan niistä lapsille. Joskus jätemateriaaleissa saattaa olla höyrystyviä taikka jopa säteileviä myrkkyjä, jonka takia tulisi olla erityisen huolellinen. Taas toisinpäinkin voivat asiat olla esimerkiksi elektroniset laitteet ovat jopa terveellisimpiä käyttää käytettyinä, näitä ovat muun muassa monitorit joista ensimmäisten käyttövuosien aikana on ehtinyt haihtua palonsuojaaineet. Palonsuojaaineet ja muovin pehmittämiskemikaalit ovat syöpää aiheuttavia aerosoleja joista etenkin lataatit ovat miessukupuolelle erittäin haitallisia haitallisia. Lataatit aiheuttavat odottavan äidin sikiölle kehitysvaurioita, näihin asioihin olisi syytä kiinnittää erityistä huomiota tehdastyöskentelyssä.

 2. Vote -1 Vote +1@nni
  says:

  Palosuoja-aineet, väliviivalla. Pilkunnussinta on hauskaa.

 3. Vote -1 Vote +1Tossu
  says:

  Onko Marko Vanhanen lainannut koti.mbnet.fi/huhtama/ele salaiset paheet sivua, kun sielläkin lukee “Oikein toteutettuna melko turvallinen. Väärin toteutettuna voi aiheuttaa välitöntä vaaraa terveydelle tai omaisuudelle, tai välillisen hengenvaaran.”? :)

 4. Vote -1 Vote +1Lilly
  says:

  Varmaa..;)

Speak Your Mind

*