Hilavitkutin.com siirtyi Nebulan palvelimille

Mikäli huomasit Hilavitkutin.com sivujen toiminnassa viime viikolla katkoksia, johtuivat nämä todennäköisesti koko sivuston siirtämisestä uudelle palvelimelle. Siirsimme sivuston nimittäin viime viikolla hosting-palveluntarjoaja Nebulan hoiteisiin. Hilavitkutin.com sivuston suosion kasvettua jatkuvan tasaiseen tahtiin, vanha palveluntarjoajamme ei enää pystynyt toimittamaan Hilavitkutin.com sivujen liikennemäärän vaatimaa kaistaleveyttä. Kyseisestä syystä johtui myös sivujen viime kuukausina ilmennyt ajoittainen hidas latautuminen.

Kartoitettuamme vaihtoehtoja uuden hosting-palvelun löytämiseksi, päädyimme aloittamaan yhteistyön helsinkiläisen hosting-palveluntarjoajan Nebulan kanssa. Teille lukijoille tämä tarkoittaa jatkossa entistä nopeampaa sivujen latautumista ja meille ylläpitäjille vähemmän harmaita hiuksia sivujen pystyssä pysymisen suhteen.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (13 arviota, keskiarvo: 3.23/5)

Comments

 1. En itse ole huomannut viime aikoina tahmaamista, mutta hyvä näin.

 2. Vote -1 Vote +1lollerz
  says:

  Eräs Suomen suurimmista autojen merkkikerhoista kärsii suuresti luotettavuusongelmista juurikin Nebulan kanssa. Ongelmia on ollut jo pitkään, enkä usko niitten vielä olevan ohi. Että onnea valitsemallenne tielle.

 3. Vote -1 Vote +1kirjava-
  says:

  @lollerz

  Suomen SUURIN tv-ohjelmatietoja tarjoava nettisivu on nebulan palvelimilla. Enkä ole lähes päivittäisen käytön yhteydessä mitään katkoksia/tukkeita huomannut. Että en nyt kovin huolissani olisi. Tuosta sivusta on siis kyse. http://www.telkku.com/

  On muuten loistava sivu! Kilpailee tasaisesti myös kansainvälisten vastaavien kannssa. Homma kotona!

 4. Vote -1 Vote +1lollerz
  says:

  Sql:n kanssa on ainakin vakausongelmia foorumilla, jolla on yli 700000 viestiä ja yli 22000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Ei sitä ainakaan tähän hetkeen mennessä ole korjattua saatu, vaan juuri äsken taas jumissa.

 5. Parannusta tuntuu joka tapauksessa olevan vanhaan. Ratkaisu tuntuu siis ainakin tässä vaiheessa sopivan hyvin meille. Kiitos positiivisesta palautteesta @lollerz. Kehuja on aina mukava kuulla!

Speak Your Mind

*