Hilavitkutin.com siirtyi Nebulan palvelimille

Mikäli huomasit Hilavitkutin.com sivujen toiminnassa viime viikolla katkoksia, johtuivat nämä todennäköisesti koko sivuston siirtämisestä uudelle palvelimelle. Siirsimme sivuston nimittäin viime viikolla hosting-palveluntarjoaja Nebulan hoiteisiin. Hilavitkutin.com sivuston suosion kasvettua jatkuvan tasaiseen tahtiin, vanha palveluntarjoajamme ei enää pystynyt toimittamaan Hilavitkutin.com sivujen liikennemäärän vaatimaa kaistaleveyttä. Kyseisestä syystä johtui myös sivujen viime kuukausina ilmennyt ajoittainen hidas latautuminen.

Kartoitettuamme vaihtoehtoja uuden hosting-palvelun löytämiseksi, päädyimme aloittamaan yhteistyön helsinkiläisen hosting-palveluntarjoajan Nebulan kanssa. Teille lukijoille tämä tarkoittaa jatkossa entistä nopeampaa sivujen latautumista ja meille ylläpitäjille vähemmän harmaita hiuksia sivujen pystyssä pysymisen suhteen.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. lollerz says

    (click to show comment)

  2. kirjava- says

    (click to show comment)

  3. lollerz says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *