Viikkokysely: Käytätkö muuta kuin omaa langatonta verkkoa?

Taas on kyselyn aika, mutta tarkastellaan ensin viime kyselyn tuloksia! Vastauksia saapui 1102 kappaletta. Jopa 93 prosenttia äänestäneistä uskoo, että luonnonmullistusten määrä pysyy samana tai kasvaa tänä vuonna 2008. Se on aika paljon. Valoisampaa tulevaisuutta ei siis kovinkaan monen uudenvuodentinassa näkynyt. Noin niin kuin ympäristökatastrofimielessä. Toivotaan kuitenkin parasta ja yritetään vaikka kierrättää, jossei muuta voida. Eikös. Kuinka käy luonnonmullistusten määrän suhteen vuonna 2008:

 • 22% – Kasvaa radikaalisti
 • 44% – Kasvaa hillitysti
 • 27% – Pysyy samana
 • 4% – Vähenee hillitysti
 • 3% – Vähenee radikaalisti

Viikkokysely: Käytätkö muuta kuin omaa langatonta verkkoa?

Paljon on ollut puhetta wi-fistä ja langattomasta verkosta. Ja siitä, kuinka Internettiin pääsee naapurin tai muun omistajan suojaamattoman verkon kautta ilmaiseksi. Nopean Googletuksen perusteella ainakin joissain tietolähteissä mainittiin lupaa kysymättä toisen verkon käyttäminen laittomaksi. Kyselläänkin teidän suhtautumisesta asiaan:

Käytätkö muuta kuin omaa langatonta verkkoa?
Nyt tulokset

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. says

  (click to show comment)

 2. avoimet verkot says

  (click to show comment)

 3. fd says

  (click to show comment)

 4. doh says

  (click to show comment)

 5. Professori says

  (click to show comment)

 6. BTNH23 says

  (click to show comment)

 7. Alistaja @£@ says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *