Hattarakone, jolla valmistat mistä tahansa kovista karkeista hattaraa

Hattarakone, jolla teet mistä tahansa kovista karkeista hattaraa

Mikäli hattarat maistuisivat myös Linnanmäen ulkopuolella, mutta et ole riittävän “tee-se-itse-ihminen”, jotta viitsisit rakentaa hattarakoneen itse, niin eipä hätää. Nyt löytyy kaupasta myöskin valmis hattarakone, joka lupaa valmistaa hattaroita mistä tahansa kovista, imeskeltävistä karkeista.  Hattarakoneita on saatavana ainakin  Japan Trend -verkkokaupasta hintaan $159. Hm, kuinkahan onnistuisi turkinpippurihattarat?

Mainos: hanki oma hattarakone sopuhintaan Superkauppa.fi -verkkokaupasta!

Lähde: www.kilian-nakamura.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 4.20/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1narude
  says:

  turkinpippuri hattarat tuli itellekkin ensimmäisenä mieleen:P mutta mites se jauhe siellä sisällä vaikuttaa lopputuloksen onnistumiseen?

 2. Vote -1 Vote +1Baron
  says:

  Mites toi sit käytännössä toimii?

 3. Nämä hattaroiden valmistukset muuten onnistuvat ihan helposti kotonakin ja ihan ilman mitään hattarakoneitakin. Sulatetaan sokeria taikka karkkeja kattilassa ja kun ne ovat sulaneet niin kastetaan haarukka tai lusikka sulaan seokseen ja voimakkaasti ravistamalla laajoissa kaarissa saadaan kuuma sula-sokeri valumaan ohuiksi kuiduiksi jotka sitten pyöräytetään haarukan taikka lusikan ympärille.

  VAARA! kuuma sula sokeri aiheuttaa palovammoja iholle tippuessaan, ehkäpä hyvä olisi pukea jonkinlainen asbestinen essu päälle ennen tämän keinon kokeilua sekä peittää lattiat ja seinät voipaperilla.

 4. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Loistavaa :P Pitääpä vihjaista kaverille joka on menossa japaniin hiihtolomalla..

 5. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Kumma…itsellä kanssa tuli ekana mieleen turkinpippurit. Voisi olla aika metkan makuista hattaraa :D

 6. Vote -1 Vote +1lol
  says:

  hei haluan ostaa tuon hattara koneen mistä saan sen

 7. Vote -1 Vote +1rururuu
  says:

  Hei!
  Tota onko teillä tietoa mistä voi sellasta hattarasokeria ostaa kun käytetään esim linnanmäen ja särkänniemen ja muumimaan hattarakiskoissa? saan joululahjaksi tuollaisen hattarakoneen ja mietin vaan että mites saisin tehtyä yhtä hyvät hattarat sitte kun mitä lintsiltä saa!

Speak Your Mind

*