Meltdown Chair on sulatetusta köydestä muotoiltu tuoli

Meltdown Chair on sulatetusta köydestä muotoiltu tuoli

Tom Price on suunnitellut ja valmistanut tämän Meltdown Chair -tuolin. Yksinkertaisesti köysi on kasattu palluraksi ja sen jälkeen kuumentamalla muokattu istuimen muotoon. Kaikkihan tietävät, että muovit sisältävät polymeerejä, jotka ovat osittain amorfisessa muodossa. Amorfinen ainehan on kiinteää ainetta, jonka rakenneyksiköillä ei ole pitkän kantaman järjestystä tai rakenneyksiköillä ei ole tarkkaa järjestystä. Myös lasi ja voi ovat amorfisia aineita.

Lähde: www.tom-price.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 arviota, keskiarvo: 3.78/5)

Comments

 1. Taas sama ongelma kuin oli tyynykivissä, haluaisinpa nähdä kahdenvuoden kuluttua kuinka kivaa on rojahtaa tuolliseen tuoliin istumaan, voin jo arvata miten siinä käy. Istumisen jälkeen vieressä istuvien yskänkohtauksilta ei meinaa tulla loppua kunnes tuolissa istujankin henki salpautuu köysien lomasta purkautuvasta pölypilvestä.
  Tyrmään tämänkin idean mahdottomana, kun ei sitä voi pitää puhtaana. Tähänkin ohgelmaan löytyy ratkaisuksi käyttää toisenlaista perus rakennetta, käytetäänkin köysien sijasta kattoon ankkuroituja jousia (saa muuten ihan ilmaiseksi kierrätyskeskuksesta kun ihmiset heittävät pois hajonneita tramboliinajaan) jotka kivasti kannattelevat istujaansa ilmassa.

 2. Vote -1 Vote +1Simu
  says:

  Tässä on kyllä kyseessä 99% taidetta/ajatusleikkiä ja 1% oikeaa käytettävyyttä. Tuskin tuota tuolia onkaan suunniteltu varsinaiseksi kodinkalusteeksi… Eipä lannisteta luovuutta! ;)

 3. Vote -1 Vote +1kaisamaisa
  says:

  Täähän olis helppo puhdistaa, senkun huuhtelee vedellä vaan kun on muoviköyttä.Hilaa vaikkapa kesällä aurinkoisena päivänä ulos niin homma hoituu kätsästi.
  Epäselväksi jäi kylläkin että onko tuo muoviköysipallura joustava vaiko sulatettu niin että on kova?No,jokatapauksessa voi kuitenkin huuhdella vedellä.

Speak Your Mind

*