Tee Nokia älypuhelimestasi langaton WLAN tukiasema ilmaisella JoikuSpot -softalla

joikuspot_langaton_tukiasema.jpg

Ilmaisia kännykkäsovelluksia tuottava JOIKU on äskettäin julkistanut Nokian älypuhelimille suunnitellun JoikuSpot -ohjelmiston, joka muuntaa WLAN -ominaisuudella varustetun Nokian kännykän 3G yhteyttä hyödyntäväksi langattomaksi tukiasemaksi helposti milloin tahansa.

Asentamalla JoikuSpot ohjelman omalle älypuhelimelle, voidaan langaton internet virittää helposti vaikkapa kesämökille pelkän Nokiakännnykän voimin. Ohjelmisto tukee jopa useamman laitteen yhtäaikaista käyttöä, joten kännykkätukiaseman kautta surffaaminen onnistuu samanaikaisesti vaikkapa läppärin ja Apple iPod touchin kanssa.

Ohjelmistoa on testattu onnistuneesti ainakin seuraavilla Nokiamalleilla: N95, N93i, N93, N91, N82, N80, E90, E70, E65, E61i, E61, E51.

Sovelluksen kehitys on vielä betavaiheessa, mutta betaversio on jo ladattavissa vapaasti jo ohjelmiston kotisivuilta osoitteesta www.joikuspot.com

Kertokaahan ihmeessä kokemuksia, mikäli pääsette softaa testailemaan omilla älypuhelimillanne!

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 arviota, keskiarvo: 4.53/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  HTC tytn II osaa tämän jo vakiona ja toimii ainakin todella hienosti. Hieno sovellus silti. Todistaa että Suomessakin vielä osataan.

 2. Vote -1 Vote +1asfasf
  says:

  Loistosofta, vaikkakaan ei vielä tue salausta tai muita protokollia kuin http:tä ja https:ää. Seuraavissa versioissa kuulemma nämäkin “korjattu”.

 3. Vote -1 Vote +1timo
  says:

  windows mobilelle on ollut ilmainen ohjelma salaustuella ja muilla tärkeillä ominaisuuksilla jo tovin ajan. ongelmana on ollut laitteiden ylikuumeneminen joillain harvoilla tehokäyttäjillä.

 4. Vote -1 Vote +1_Jure
  says:

  Oisko ohjeita miten saada tämä toimimaan mailaa: jere_nykanen@hotmail.com

 5. -1 Vote -1 Vote +1kebab
  says:

  Ai että “wlan” tukiasema…. Paskat. Toi ohjelma käyttää 3G:tä että mitäs vittua hyödyn tuosta. Sama kun Nokia Pc-suite, mutta vaan puhelimessa. Luulin että pääsisin tällä wlan kautta pöytäkoneella nettin mutta ei. Puhelin: E70.

 6. Vote -1 Vote +1rasito
  says:

  Toimii E66:lla ilman ongelmia. Akkua kyllä “syö” tehokkaasti – laturi on hyvä olla lähistöllä käytettävissä.

Speak Your Mind

*