Devil’s pool – maailman huimaavin uimapaikka?

devils_pool_uintipaikka.jpg

Mikäli satut suuntaamaan matkallasi Zimbabween, niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Afrikan korkeimpaan vesiputoukseen nimeltään Victorian putoukset. Mikäli mukaan on sattunut uikkarit, niin putousten huipulla sijaitsee myöskin todennäköisesti maailman huimaavin uimapaikka. Uimapaikka, joka sijaitsee suoraan 107 metriä korkean putouksen reunalla on saanut nimekseen “Devil’s pool”, eli suoraan käännettynä “Paholaisen uima-allas”.

Kyllä minä ainakin menisin.

Lisää kuvia löytyy osoitteesta odditycentral.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. heikkinen says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *