Ystävänpäiväkilpailu! Voita kaveriksesi Nabaztag/tag virtuaalipupu!

nabaztag_tag_virtuaalipupu.jpg

Muutaman kuukauden tauon jälkeen aloitamme jälleen kilpailujen järjestämisen Hilavitkutin.com sivuille!

Tällä kertaa kilpailussa on palkintona Nabaztag/tag ”virtuaalipupu”. Nabaztag/tag -pupu on todellinen virtuaalilemmikki, joka välittää omistajalleen muiden muassa sähköposti- ja meseviestejä, pörssitiedotteita, säätietoja, tai soittaa vaikkapa omistajansa suosikki internet -radioasemaa kaiuttimistaan. Vilkkuvilla valoilla ja heiluvilla korvilla varustetun, sympaattisen muovipupun sisälle on kätketty aimo annos tekniikkaa, kuten kaiutin, mikrofoni, sekä RFID-lukija. Pupu herää henkiin, kun se kytketään webiin tähän sisäänrakennetun WLAN antennin avustuksella.

Kilpailuun pääset osallistumaan tätä linkkiä klikkaamalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 + = viisitoista