The Backyard Drive-in, siirrettävä valkokangas

the-backyard-drive-in.jpg

Eikös useinkin ole jotenkin tyhjä olo kun pulahtaa pidemmäksi aikaa saunan jälkeen takapihalla olevaan suureen porealtaaseen vilvoittelemaan hyvässä seurassa ja mukavien drinkkien parissa. Kun nyt kuitenkin se sammio tuli asennettu ulos, eikä takkahuoneen perälle, niin pysyvän valkokankaan pysytys ei ole toimiva ratkaisu. The Backyard Drive-in onkin juuri sinulle sopiva tuote. Siirrettävän valkokankaan voi pystyttää milloin haluaa ja tuoda sisään, ettei likaannu ulkona. Kokoja on kaksi: 3m x 2m ja 4m x 2,7m, hinnat vastaavasti $1049,00 ja $1449,99.

www.thebackyarddrivein.com

Kommentit

 1. heikkinen sanoo

  (click to show comment)

 2. RedBaron sanoo

  (click to show comment)

 3. Osku sanoo

  (click to show comment)

 4. Kekkonen sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


5 × kahdeksan =